Nepokosené ulice - Sásová

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Peter 22. mája 2017

Okolo Pieninskej ulice, Magurskej a dalsich mame uz miestami polmetrovu travu. Vysoka trava skodi alergikom a je nebezpecna pre deti, kedze sa v nej mozu nachadzat rozne nebezpecne predmety, exkrementy a podobne, co im moze ublizit. Mesto by sa podla zakona c. 369/1990 Zb. o obecnom zriadeni v zneni neskorsich predpisov starat o svoje plochy!

Obec pri výkone samosprávy plní úlohy najmä:
-plní úlohy v oblasti nakladania s komunálnym odpadom, udržiavanie čistoty obce, spravuje verejnú zeleň, verejné osvetlenie, zásobovanie vodou, odvádzanie odpadových vôd a pod.

Nie je zverejneny harmonogram na aktualny mesiac (iba na prebiehajuci tyzden), co je zalostne malo a zabranuje to kontrole. Prosime o urychlenu napravu.

01. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Kosenie Pieninskej a Magurskej ulice bolo k dnešnému dňu ukončené, pokračuje sa na Kráľovohoľskú. Týždenný plán kosenia zverejňuje správca zelene na stránke http://www.zaaresbb.sk/.

Ján Chmelík
odd. odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
MsÚ B. Bystrica
02. jún 2017

Peter

Udajne je to vyriesene. Dovolim si tvrdit, ze iba na 50%. Od pokosenia (uz vyse tyzdna) su tu stale kopy sena, ktore uz pomaly zacinaju hnit. Zatial sa nikto neunuval ich odpratat. Zrejme ich bude treba odniest na mestsky urad svojpomocne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania