Chýbajúce dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Roman Bielik 12. júna 2017

V Radvani na ul.Bernolákova úplne chýba zvislé dopravné značenie (hlavná cesta) z obidvoch strán križovatky. Vedľajšia cesta je označená (Daj prednosť v jazde) ale na hlavnej úplne chýba značenie. Tento stav je tam už dávno - čo robí dopravná polícia, že to doteraz nezistili????
Podľa dnešného stavu by teda autá prichádzajúce zo Sládkovičovej mali dávať prednosť sprava prichádzajúcim autám... Tie však majú ynačkou prikáyané Daj prednosť .....

02. júl 2017

Roman Bielik

Vari maju na dopravnej policii letne prazdniny? Mohli aspon reagovat ...
18. október 2017

Roman Bielik

Nechce sa mi verit, ze ani po 5 mesiacoch nikto z kompetentnych nereagoval .... Samozrejme ani chybajuce dopravne znacenie nikto nedoplnil. Ako si to nasa dopravna policia plni svoje povinnosti???
Mame tu dopravnu policiu, dopravny inspektorat, odbor dopravy na mestskom urade..... to maju vsetci tolko prace, ze nie su schopni ani po upozorneni obcanmi napravit hrubu chybu niekoho, kto tuto krizovatku NEOZNACIL..... ???
09. november 2017

Roman Bielik

Nakoniec sa veci pohli (az po emailovom upozorneni policie, ktora "vyzvala správcu miestnych komunikácií Mesta Banská Bystrica aj cestný orgán na zjednanie nápravy") - na email aj odpovedali, avsak anonymne (to sa snad odpovedajuci hanbil, alebo by ho nebodaj nadriadeny pokarhal za to, ze odpoveda na nejaky email od obcana?)
Zatial som tam zaevidoval znacku hlavna cesta, ale chyba tam este dodatkova tabuľka s tvarom križovatky. Snad ju este doplnia...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania