Dodávky parkujúce v obytnej zóne Trieda SNP 50

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
maria 18. júla 2017

Prosim o riesenie situacie s parkujucimi sluzobnymi dodavkami a autami velkych rozmerov na sidlisku v BB, Trieda SNP 48, 50 a 52.
Upenlivo v tejto lokalite cakame na zavedenie rezidentneho parkovania. Napriek tomu, ze okolite ulice to dlhodobo maju, my doposial nie.
Parkovanie nadrozmernych aut vyrazne obmedzuje obyvatelov pri parkovani ale aj pri vychadzani z parkovacich miest. Nehovoriac o ekonomickych aspektoch zneuzivania parkovania pri autach pouzivanych na biznis...

Dakujem.

10. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Mária,

na základe Vášho podnetu a priloženej fotografie Vám oznamujeme, že Vami uvádzaná lokalita nie je zaradená v Zóne zákazu státia pre motorové vozidlá s dĺžkou nad 5 metrov vo vymedzených dňoch a časoch.

Pri kontrole vjazdu a parkovania vozidiel vo Vami uvádzanom mieste vnútrobloku Tr. SNP 48, 50, 52 je kontrola zameraná na dodržiavanie dopravného značenia „Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel“ s dodatkovou tabuľou „Okrem dopravnej obsluhy“ kde je príslušníkmi mestskej polície na základe oznámenia na mieste zisťovaná oprávnenosť vjazdu do vnútrobloku.

Týmto si Vás dovoľujeme požiadať, aby ste prípadné porušenia súvisiace s nedovoleným parkovaním motorového vozidla oznámili priamo na bezplatnom telefónnom čísle 159, aby bolo možné v reálnom čase prijať čo najúčinnejšie a zároveň zákonné opatrenia v záujme maximálneho eliminovania nežiadúceho sa správania niektorých vodičov.

S pozdravom

Ing. Diana Lunterová
asistentka náčelníka MsP

Mestská polícia - Mesto Banská Bystrica
Československej armády 26
974 01 Banská Bystrica

Tel.: +421 48 4330 801
E-mail: [email protected]
www.banskabystrica.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania