Aktualizovať podnet
Obsadzovanie parkovacích miest na ul ČSA políciou SR

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Obsadzovanie parkovacích miest na ul ČSA políciou SR

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Jaroslav Jursík 06. februára 2018

Chcem sa opýtať, prečo môžu policajti svojimi služobnými MV zaberať verejné platené parkovacie miesta na ul. ČSA. Majú pre svoje vozidlá vyhradené parkovacie miesta pred svojou budovou,ale napriek tomu, aj keď nie sú obsadené, parkujú na verejných PLATENÝCH park. miestach. Kde majú potom parkovať občania? Na ich miesta sa zaparkovať nesmie, okamžite vás vylustrujú a vyhrážajú sa telefonicky.

06. február 2018

Peter

Toto Vás naozaj trápi pán Jaroslav? Resp. oni majú vínimku, takže si zbytočne ničíte zdravie, ak sa pri tom rozčulujete. J nás si policajti len otočili šípku, dodatkové značenie dopr. značky a nikto to nerieši, sme radi že ich máme pod oknom.
07. február 2018

Jaroslav Jursík

Tak nech si potom rezervujú všetky miesta na celej ulici a občan,parkuj na streche.Mesto tam má spoplatnené park.miesta,kde prichádza o parkovné. Niektoré dni sa odtiaľ policajné autá ani nepohnú, hoci sa ich miesta uvolnia. A nerozčuľujem sa pán Peter, iba využívam myšlienku tohto portálu.
10. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Jursík,

ďakujeme za Váš podnet. Vzhľadom k tomu, že nespadá do našej kompetencie je potrebné obrátiť sa na príslušné oddelenie Polície v Banskej Bystrici.

S pozdravom

Ing. Diana Lunterová
asistentka náčelníka MsP

Mestská polícia - Mesto Banská Bystrica
Československej armády 26
974 01 Banská Bystrica

Tel.: +421 48 4330 801
E-mail: [email protected]
www.banskabystrica.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania