Kosenie

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

prales nepokosenej travy

08. júl 2013

kajka

To teda suhlasím!!! A nielen ulica Petelenova, cela Fončorda, za jednu korunu bol "predaný" parčík Sninskému nad Dixonom a ta tráva v nom . Hrozne. žiadna pokuta a primator to aj z okna vidí. Takisto bývalý Softip. Tiež akože sukromník a trava sa splha až po okna a kríky zasahuju do polovice chodníka, neobriadene, ked sa stretne mamicka s chodcom je problem prejst. Na prechod zostávaju dva dlazdice z piatich. Úžas!!! Žiadne sankcie, nič a primator toto vidí, býva nedaleko, nuž co Skapal pes.!
08. júl 2013

Jana

A ja som "obdivovala" cez víkend burinisko pred železničnou stanicou okolo mostov už znova cez kriaky nevidno na križovatku..
01. august 2013

Odpoveď samosprávy

Petelenova ulica smerom k Rudlovskému medokýšu bola pokosená v 30. týždni. Chodník, ktorý prechádza súkromnými pozemkami, správca zelene spriechodnil až po prameň. Na priloženom obrázku sú farebne odlíšené pozemky, ktoré patria mestu (červená a modrá).
K diskusii: Park pred Dixonom, ktorý patrí inému majiteľovi, bol pokosený Záhradníckymi a rekreačnými službami na základe objednávky majiteľa pozemkov. Tak isto aj vlastník areálu bývalého Softipu zabezpečil jeho pokosenie. Výjazdy od ŽS spravuje Slovenská správa ciest, ktorá v rámci svojich možností orezávanie krov vykonáva.

Ján Chmelík
oddelenie odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
Mestský úrad Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania