Odvoz smeti

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Viera 30. augusta 2018

Dobrý deň, tento preplnenýkontajner, ktorý je umiestnený oproti vstupu na Jarnú ulicu už tam stojí druhý mesiac, Prosíme o odvezenie nakoľko sa odpad hromadí a znečisťuje sa toto miesto.
Na konci cesty ktorá ústí z Jarnej ulice dozdadu, kde sa umiestnili teraz kontajnery na triedeny odpad prosíme vymeniť nádobu na papier, nedá sa zatvoriť a nádoba na fľaše je permanentne preplnená a nestíha sa odvážať, možno treba dať ďalšiu zelenú nádobu treba dosledovať vývoz a potom následne riešiť.
Ďakujem.

16. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe uvedeného podnetu bola zvozová spoločnosť požiadaná o zvýšenie frekvencie zberu uvedeného kontajnera tak aby nedochádzalo k znečisťovaniu jeho okolia. Poškodené kontajnery sú postupne opravované, resp. vymieňané za nové. vzhľadom na rýchlejšie zapĺňanie kontajnera na sklo na Zimnej ul. bola zvozová spol. taktiež požiadaná o zabezpečenie jeho častejšieho zvozu.

S pozdravom

Ing. Michal Štúber
odd. odpadového hospodárstva a ÚVP
MsÚ Banská Bystrica
17. október 2018

Viera

Ano, ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ako som už aj predtým písala, kontajner bol odvezeny a kopa smetí zmizla. Ešte by som poprosila k predmetnému triedenému odpadu, Na papier na Zmnej ulici bol daný síce nový kontajner, ale bohužiaľ sa nedá zatvárať, čo je zle z hľadiska počasia, aby papier nenamokol, poprosím o výmenu alebo opravu.
Ďakujem za ochoitu.
Pekný deň.
17. október 2018

Viera

Dakujeme Vám veľmi pekne za vyriešenie problému.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.