Mhd linka č.33

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

V riešení
meno
Martina Beličková 29. októbra 2018

Linka č. 33 ako jedna z mála prechádza cez Jesenský vŕšok a dopravuje žiakov na GAS. Všetky linky majú časový harmonogram taký, že chýba 5-10 min aby študenti stihli vyučovanie, alebo aby po ukončení stihli autobus domov (napr.študenti zo Senice a Seliec, alebo na Terminál, aby stihli spoj do okolitých dedín). Príklad: spoj ráno o 7.30h zo Senice v zimných mesiacoch meškanie do školy 5-10min.( pred tým mhd 6.15!, ďalší 10.55!, medzi tým okolo cca 9.15nič) Poobede ide o 13.11h iba po železničnú stanicu, potom až o 15.21h. Obidva spoje idú cca10-20min pred ukončením vyučovania. Je to problém posunúť spoje o pár minút skôr, aby boli na úžitok tým ktorí to potrebujú ?

06. november 2018

Odpoveď samosprávy

K Vašej požiadavke o zmenu autobusových spojov linky MHD číslo 33 Vám oznamujeme, že zámerom Mesta Banská Bystrica je zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby a preto chceme problematiku mestskej dopravy riešiť komplexne.
Stále prebieha proces verejného obstarávania na zhotoviteľa projektu "Plán udržateľnej mobility funkčného územia krajského mesta Banská Bystrica" aj s prílohami. Tento by mal byť ukončený do konca roku 2018 a v roku 2019 by sa malo začať s realizáciou. V roku 2019 sa bude robiť analýza súčasných zaťažových prúdov v MHD s tým, aby linky boli vedené tak ako potrebujú obyvatelia nášho mesta.



oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí, MsÚ Banská Bystrica
29. júl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet ma 5 rokov vhodne spýtať sa na stav podnetu zadávateľa. Ja to neviem overiť či deti ešte meškajú do školy a či časy odchodu autobusa č. 33 by mohli byt lepšie.
31. júl 2023

Odkazprestarostu.sk

Autor podnetu bol kontaktovaný, kvôli posúdeniu situácie a možnosti uzavrieť podnet ako vyriešený.

Admin OpS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania