Nefungujúce osvetlenie pri ESC - Cesta na štadión

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Milan Cerovský 28. novembra 2018

Prosím o opravu verejného osvetlenia pri ESC na ulici "Cesta na štadión" Nesvieti tam cca 4-5 svetiel za sebou a taktiež nie je osvetlený priechod pre chodcov pred ESC.

Ďakujem

18. december 2018

Milan Cerovský

Zdá sa, že došlo k nejakej úprave a svetlá svietia, až na to jedno najdôležitejšie: Na priechode pre chodcov. Takže žiadam mesto o opravu osvetlenia na priechode pre chodcov pri zadnom vchode ESC (pri veľkom kruhovom objazde), rovnako žiadam o inštaláciu silnejšej žiarivky studenej svetelnej farby pre čo najlepšiu viditeľnosť peších.
Ďakujem
21. december 2018

Odpoveď samosprávy

Predmetné verejné osvetlenie je v majetku a správe ESC a bolo opravené na výzvu MsÚ Banská Bystrica. Podobne je to aj v prípade veľkého kruhového objazdu.

Jozef Gelien, odd.PS-UMK MsÚ Banská Bystrica
29. december 2018

Milan Cerovský

Poprosím otvoriť tento podnet, nakoľko môj posledný komentár, o nefunkčnosti pouličného osvetlenia priamo nad priechodom pre chodcov, je stále platný.

Tak ešte raz: Žiadam mesto aby znovu vydalo výzvu ESC na opravu predmetného osvetlenia. K výzve prosím adresovať žiadosť o nainštalovanie osvetlenia nad priechodom ktoré bude intenzívnejšie ako ostatné zdroje svetla z dôvodu vysokého počtu peších prechádzajúcich cez cestu. Najlepšie ak bude studenej bielej farby, nakoľko pod týmto farebným spektrom sú chodci viditeľnejší ako pri teplom spektre svetla.

Ďakujem
23. december 2019

Milan Cerovský

Podnet vyrieseny. po roku sa moze uzavriet. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania