Trieda Hradca Králové-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Jozef 03. januára 2019

Na ulici THK od zastávky MHD smerom na Švermovu ulicu su na chodniku zle schodne miesta...vytlky...prepadnuty chodnik...rozbite obrubniky. Teraz sa tam budovala cyklotrasa....to akoze naozaj ked tam bola technika a ľudia sa to nemohlo opraviť aspon v blízkosti zastavky a prechodu pre chodcov?
Chodcov ma mesto viac ako cyklistov...chodec je predsa kazdy...tak preco je prioritou mesta cyklotrasa a nie chodniky, ktore su v celom meste v dezolatnom stave? Ved aj poslanci budu raz dôchodcovia o palickach a potom uvidia ten komfort pohybu v nasom meste. "dakujeme" pan primator, pani poslanci

21. január 2019

Odpoveď samosprávy

Nie, zhotoviteľ cyklotrasy nemal dôvod robiť niečo iné, ako mal v pláne. to by mohol pokračovať stále ďalej a ďalej. Ak má niekto opraviť chodník, tak opraví chodník a nie aj cestu pri chodníku, ak mu to nikto nezaplatí... O stave Vami spomínaného chodníka vieme a zaradíme ho medzi komunikácie určené na opravu.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ B.Bystrica
21. január 2019

Jozef

Ved zaplatit to ma mesto z nasich dani. A zhotovitel cyklotrasy by urcite nemal problem opravit aj chodnik, ved by za to dostal peniaze. Vy tiez nechodite do roboty zadarmo predsa. Staci logicky rozmyslat a da sa usetrit. Ale vidime my bezni obcania kde su priority mesta. A ten vas plan oprav az do roku 20xx je pre nas daňových poplatnikov bezpredmetny. Opravit to treba co najskor. A nie o x rokov.
29. október 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Prebehla rekonštrukcia chodníka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania