Moskovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Adam 23. januára 2019

Prosím o riešenie tohto dlhotrvajúceho a permanentného problému. Nemáme kam sypať smeti a tento stav je neakceptovateľný!!!

23. január 2019

Jozef

Asi pomoze len medializacia problemu, pretoze mesto nie je ochotne vyriešiť problem. Ved za odvoz odpadu si platime a je problem mesta, ze kapacita nadob nestaci pre bežných obyvatelov a podnikateľské subjekty. My musime poplatok za odvoz zaplatit ale mesto uz zjavne nemusí......
Hanba
Ale problem s odvozom alebo kapacitou nadob mestský urad urcite nema.
24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedenú situáciu aktuálne riešime i so správcovskou spoločnosťou Realbyt Plus s.r.o., ktorá komunikuje s majiteľmi a prenájimateľmi bytov a nebytových priestorov na Nám . Ľ. Štúra 7-9-11. Zároveň sme na uvedenom stojisku posilnili zber komunálneho odpadu, čo by taktiež malo zmierniť nepriaznivú situáciu. Pristavenie ďalšieho kontajnera/-ov je však vzhľadom na obmedzené priestorové podmienky problematické, ďalší kontajner by zrejme zasahoval do parkovacieho miesta, avšak to tiež riešime so správcom budovy. Čo sa týka čistoty stojiska jeho doriadenie bude zabezpečené prostredníctvom zvozovej spoločnosti a aktivačných pracovníkov, drobné odpady zamrznuté v snehu a ľade sa technicky budú dať odstrániť až po roztopení snehovej a ľadovej pokrývky.
Kto? Odd. odpadového hospodárstva a ÚVP MsÚ Banská Bystrica

Ing. Michal Štúber
Odd. odpadového hospodárstva a ÚVP
MsÚ Banská Bystrica
24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stojisko kontajnerov je aktuálne doriadené, viď foto.

Ing. Michal Štúber
Odd. odpadového hospodárstva a ÚVP
MsÚ Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania