Javornícka-cesta-neodhrnutá

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Pavel 06. februára 2019

Dobry den, rok co rok je situacia na parkovisku Javornicka rovnaky problem, ze parkovisko nie je odhrnute a nie je kde parkovat. Byvam tam 30 rokov od svojho narodenia a z detskych cias si pamatam, ze tade chodieval aj odhrnac a parkovacie miesta sa cistili. Dnes ak tade prejde odhrnacie auto, je to skor rarita. Odhrnute chodniky na Javornickej? Tohto roku ani raz. Je mozne s tym nieco spravit?

07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dňa 07.02.2019 bol oddeleniu údržby Mk a IS doručený podnet na nezabezpečovanie údržby parkovacích plôch a chodníkov na Javorníckej ulici (podľa obrázku v okolí Javorníckej 45-53). Nie je pravdou, že chodníky v tejto lokalite neboli tento rok udržiavané, pretože zamestnanci vykonali kontrolu a z priložených príloh je zrejmé, že chodníky sú úplne schodné a parkovacie plochy voľné. Predpokladáme, že Váš záber je zo skoršieho termínu, pretože zo dňa 06.02.2019, kedy ste ho poslali samospráve, takéto závady v tejto lokalite neevidujeme.

Odd.údržby MK a IS
12. február 2019

Pavel

Dobry den, fotografia je vyhotovena 5.2.2019 o 22:37. Konkretne pred vchodom Javornicka 53. Odhrnute chodniky na Javornickej 45 az 53 su, ale odhrnali si ich obyvatelia bytov. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania