Tulská-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Spiridon 01. marca 2019

Uhynuté holuby - Znečistenie od holubov - podpora hniezdenia holubov. Na streche domu v správe SBD (Tulská 97 - 101), bola povolená výstavba anténneho systému mobilného operátora. Stav po výstavbe - úpravách povoľujúci orgán nekontroľuje. Vytvorilo sa tak prostredie pre hniezdenie holubov - hromady trusu. V súčasnej dobe sa na streche nachádzajú uhynuté holuby (6 ks) v rozklade, hromady zapáchajúceho trusu a peria.

05. marec 2019

Danka Halamová

Skôr by som povedala, že to treba nahlásiť pánovi Tomekovi - ten je za náš panelák zodpovedný a on to určite porieši s SBD. Mesto s týmto asi nič nemá, keďže nie sme v jeho správe.
05. marec 2019

Spiridon

Mesto - Stavebný úrad povoľuje stavbu (častokrát aj dodatočne - napriek nesúhlasu obyvateľov), ale následne nekontroľuje, či je stavba zrealizovaná tak, ako to žiadateľ deklaruje v žiadosti. V tomto prípade podľa posledného povolenia (ohlásenia stavby) vyfotografovaná skriňa (kde hniezdia holuby) mala byť odstránená pred dvoma rokmi. Nech sa páči, môžete to nahlásiť (foto č.2 je odsávanie nad jednoizbovými bytmi č.97) - ale komu?
1.Mesto - Stavebný úrad - 2.žiadateľ povolenia (Orange) + firmy vykonávajúce činnosti pre Orange (s rôznym zameraním - výškové práce, napájanie, montáž skríň,kabeláž, nastavovanie zariadenia,...Orange, Ericsson, Datel, A2B,...). 3.Správca bytového domu SBD. 4.Majiteľ bytu (spoločných priestorov) je na samom konci (VČS - nemá úradné hodiny).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.