Československej armády-hlasovanie o participatívnom rozpočte

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Neriešený
meno
Dávid Slivka 22. apríla 2019

Dobry den. Ze vraj existuju rozne participativne projekty v ramci mesta za ktore je mozne hlasovat bohuzial len osobne, s cim nesuhlasim kedze je to zbytocne komplikovane a tym padom je u obcanov minimalny zaujem. Poprosil by som ak sme moderne mesto, aby bola moznost hlasovat online cez internet. DAKUJEM!

23. apríl 2019

Jana Mojšová

Československej armády-webová stránka mesta-chýbajúce informácie

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kedy bude možné hlasovať za projekty v participatívnom rozpočte mesta BB online? Čakám na to už niekoľko rokov a pevne verím, že online hlasovanie prispeje v mnohonásobnému zvýšeniu účasti Bystričanov na rozhodovaní o PR. Ďakujem, Jana Mojšová
01. máj 2019

Marta Medzihradská

Dobrý deň, obyvatelia mesta si želajú on-line hlasovanie. Pre Mesto je to príležitosť prispieť k vytváraniu si pozitívneho obrazu ľudí o svojom meste.
Ďakujem
03. máj 2019

Tomas Teicher

Upresním / doplním otázky:

Na rokovaní MsZ zaznelo, že v súčasnosti mesto nemá technológiu na overenie hlasujúcich, nemožno teda v hlasovaní garantovať, že každý zahlasuje len raz, a že hlasujúci sú len obyvatelia BB. Chcel by som sa spýtať:

1. Podniká mestský úrad nejaké kroky, aby takúto technológiu (alebo rovno celú aplikáciu) malo k dispozícií? Ak áno, o aké konkrétne kroky ide?
07. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania