Na Karlove-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Milan Cerovský 13. mája 2019

Dobrý deň,
prosím o opravu kanálu, ktorý je až príliš zapustený pod úroveň asfaltu, nachádzajúceho sa na Karlove pod Žel. stanicou Kostiviarska.

Pri vojdení kolesom pri vyššej rýchlosti do kanála, posádku dobre vytrasie.

Ďakujem za opravu

M. Cerovský

15. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Komunikácia je vo vlastníctve BBSK a správcom je Banskobystrická regionálna správa ciest.

15. máj 2019

Odkazprestarostu.sk

V predmetnom podnete bola oslovená Banskobystrická regionálna správa ciest.
31. júl 2019

Milan Cerovský

Podnet je stále neriešený
13. september 2019

Milan Cerovský

Podnet vyriešený!

Ďakujem
02. júl 2020

ivan

Dobrý deň pán Cerovský.
Kostiviarska cesta po ktorej musíte prejsť k miestu Vášho podnetu je dlhodobo neriešená. Jedná sa o veľmi slabo osvetlenú cestnú komunikáciu s prepadávajúcimi sa krajnicami, v niektorých miestach s nevyhovujúcim priečnym sklonom cestnej komunikácie, nefunkčné a nevyhovujúce odvodnenie komunikácie, vyvrátené samostatne stojace betónové záchytné bezpečnostné zariadenia, prehrdzavené záchytné bezpečnostné zariadenia na obidvoch mostoch. Uvedená cestná komunikácia bez chodníka pre chodcov a prechodov chodcov vedie stredom m.č. Kostiviarska v zastavanej a obytnej zóne. A časť Kostiviarskej cesty vedúcej k Železničnej stanici Kostiviarska je "Banskobystrický tankodrom".
21. september 2022

Peter

Tento podnet ozaj nevyzera ako vyrieseny. Tam, kde je vyznacena cast cesty musi clovek trafit spravnu cast cesty, aby sa spravne zaradil do odbocovacieho pruhu bez toho aby presiel po hrbe.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania