Severná-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

Toto je dalsi podnet pre pana primatora a kompetentnych. 16.6. som daval podnet, ze odpad nie je vyvezeny. A takto to vyzera, ked ho vyvezu. Bolo by vhodne, aby sa vyvazalo castejsie a ak okolo kontajnerov sa nachadza este odpad, ktory ktory sa tam nahromadil z titulu plnych kontajnerov, tak je potrebne ho odtial upratat. Pani smetiari. tu narobia vzdy este vacsi neporiadok!!!

22. jún 2019

Milan Cerovský

Mesto ma problem s aktualnou firmou ktora zabezpecuje komunalny odpad. Neviem ci aj mesto pristupuje k nejakym sankciam voci nej. Tato firma ma zmluva do konca jula. https://bit.ly/2ImzfmE

V tychto dnoch sa vyhodnotilo vyberove konanie na novu zmluvnu spolocnost pre odvoz komunalneho odpadu. Z novej zmluvy by mal zvozca komunalneho odpadu aj pravidelne cistit stojiska.
Sutaz vyhral Marius Pedersen https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/419873 Sutaze sa zucastnil sam.
04. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzhľadom na technicko personálne problémy zvozovej spoločnosti bolo stojisko dočistené aktivačnými pracovníkmi v čase podania podnetu.

S pozdravom

Ing. Michal Štúber
Odd. odpadového hospodárstva a ÚVP
MsÚ Banská Bystrica
25. júl 2019

Radovan Humeník

Ďakujeme. Dúfajme, že sa táto situácia zlepší od 1.8.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania