Rudohorská-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Milan Cerovský 11. septembra 2020

Dobrý deň,
žiadam o umiestnenie vodorovného značenia prikazujúce vodičom neparkovať pred priechodom pre chodcov pred bytovkou Rudohorská 27. Vodiči často parkujú svoje vozidlá tak, že znemožnujú/sťažujú chodcom (hlavne občanom odkázaných na invalidný vozík).
Tento priechod v hojnej miere využívajú imobilní občania nakoľko iba tu je bezbariérový prístup do bytovky a rovnako bezbarierový prístup na poštu 11 či do obchodné centra.
Vedľa priechodu sú umiestnené parkovacie boxy rezervované pre držiteľov parkovacieho preukazu ZŤP, čiže je nevyhnutné aby priestor pred priechodom bol vždy voľný.

Za kladné vybavenie vopred ďakujem
S pozdravom
Milan Cerovský
Autor fotografie: Matej Kapusta https://bit.ly/2FojXin

23. september 2020

Radim

Nečinnosť polície = pribúdanie priestupkov.
28. september 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
29. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Vodiči parkujú pred priechodom pre chodcov, čím porušujú ustanovenie § 25 zákona č. 8/2009 Z.z o cestnej premávke v z.n.p.
Doplnenie DZ nie je potrebné.

oddelenie dopravných stavieb
29. september 2020

Milan Cerovský

Ach jaj. Čiže ste len skonštatovali, že porušujú zákon. Ale mne sa jednalo nápravu, nie o konštatovanie? Budú tam chodiť častejšie hliadky MsP aby kontrolovali dodržiavanie zákona o cestnej premávke a prípadní porušovatelia boli následne sankcionovaní?
Ďakujem.
29. september 2020

Radim

Čiže je tento portál k ničomu, lebo aj keď podľa tohoto portálu je nespochybniteľné, že v uliciach Banskej Bystrice je " bordel " , Mestská polícia o všetkom vie a nič s tým nerobila, nerobí ani robiť nebude. Všetko sa tu toleruje, až kým niekto z vysoko postavených sa nezobudí
a nezistí, že sa to týka aj jeho samého. Ale nás to neodradí a budeme Vám posielať podnety, aby sa štatisticky vedelo, že oni vedia, že my vieme .......

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania