Poľovnícka-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Biely Kostol

Uzavretý
meno
Andrej 22. júna 2022

Rozbitý väčší úsek cesty. Nebzepečne hlboké výtlky pre automobily aj pre chodcov, kedže z výtlkov vyletujú kamene po prejazde automobilov. Taktiež šírka cesty na priložených fotografiách je len 4,2m čo nespĺňa parametre obojsmernej cestnej komunikácie. Nakoľko je tu zvýšený pohyb nákladných aút a dodávok smerujúcich z firiem na Kočišskom, bolo by vhodné tento problém čím skôr vyriešiť, pretože poškodenie cesty sa bude len rozširovať.

23. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Obec pripravuje štúdiu na celkovú rekonštrukciu Poľovníckej ulice v zmysle Plánu investičného rozvoja obce pre rok 2022.
Kedy? štúdia by mala byť hotová v septembri 2022

Iveta Paulová, starostka
24. jún 2022

Andrej

Dakujem za reakciu. Aj ked som tušil tuto odpoved. Jedna sa len o štúdiu a nie o realizáciu, ktorá je v nedohľadne. No co dovtedy? Niektorí vodiči tam doslova lietajú a aj po prechode ťažkých nákladných aut je len počuť odskakujúce kamene z cesty ci uz do plota MŠ alebo na druhej strane rodinných domov a chodníka.
24. február 2023

Odpoveď samosprávy

Uskutočnilo sa stretnutie obyvateľov Poľovníckej ulice za prítomnosti projektantky, bolo v pláne vypracovanie projekt. dokumentácie a následne realizácie daného objektu cez dotačné výzvy, avšak požiadavkou na udelenie dotácií je vlastníctvo obce, poprípade zriadenie vecných bremien na parcelách, ktoré obec nevlastní. Nakoľko niektorí vlastníci dotknutých parciel nesúhlasili s vecným bremenom, projekt nie je možné realizovať. Z toho dôvodu obec nezačala spracovávať proj. dokumentáciu na získanie stav. povolenia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.