Priestor za Sokolovňou

Zodpovednosť za riešenie: Bošáca

Vyriešený
meno
Lukáš Kozic 07. novembra 2018

Aby som stručný a vecný. Dlho sa zamýšľam nad priestorom za bývalou Sokolovňou. Podľa môjho názoru budova Sokolovne je zbytočná vzhľadom na stav v akom je... Ak by tam nebola vznikol pri obrovský priestor kde bude hlavne park, zeleň, stromy, nejaké lavičky, previezky pre deti, kľudne sa tam vojde aj ihrisko pre beach volejbal atď, vhodná by bola aj mala kaviareň s terasou... avizovaný amfiteáter v podobe akým ho obec prezentuje je podľa mňa veľmi nešťastne riešenie hlavne kvôli typu danej stavby... Priestor za Sokolovňou je určite do budúcna veľmi lákavý na účely ktoré som vyššie spomenul, hlavne kvôli tomu ze v dedine žiadny iný podobný priestor nie je a bola by škoda ho nevyužiť... Veľmi mi záleží na tom aby Bošáca ďalej rozkvetala a bola príjemným miestom na život :)

08. november 2018

Odpoveď samosprávy

Ahoj Lukáš, ďakujeme za podnet. So zbúraním sokolovne to nie je také jednoznačné. Máš pravdu, že na jednej strane je už polorozpadnutá, avšak je to kus našej histórie a nemali by sme sa k tomu stavať len tak, že zbúrať. Máme na jej opravu hotovú projektovú dokumentáciu. Ak by si mal záujem rád ti ju ukážem. Zakryté pódium tam už bude a je na nás čo ďalej. Preto uvítame všetky nápady a pripomienky.

Mgr. Daniel Juráček - starosta
12. november 2018

Patrik Mihala

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, že na aké účely by chcela obec využívať zrekonštruovanú Sokolovňu?
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Ahoj Patrik, využitie opravenej sokolovne bude záležať od toho, ako bude postavená výzva o dotáciu do ktorej sa v budúcnosti zapojíme. Predpoklad ale je, že to bude malá multifunkčná hala na všetko (volejbal, divadlo, oslavy, svadby a iné). Samozrejme ak sa bude dať bola by fajn aj kaviareň s terasou, galéria, kino atď. Ako som písal vyššie rád uvítam návrhy a nápady. Môžme sa stretnúť aj s Lukášom a rád Vám ukážem projektovú dokumentáciu a dám viac info o spôsobe získania dotácie.

Mgr. Daniel Juráček - starosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.