Informovanie občanov o meraniach na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Beata Hileková 15. septembra 2020

Dobrý deň, už asi tretí týždeň sa pohybujú na Púpavovej ulici zahraniční pracovníci a niečo merajú. Vravia, že anténu na internet pre nového operátora. Nikto z obyvateľov priľahlých domov však nič nevedel. Neviem, či miestny úrad vie o tejto aktivite, ale bolo by dobré v budúcnosti informovať obyvateľov v okolitých domoch, čo sa chystá, aby zbytočne neboli vystavení neistote a nešírila sa panika.

15. september 2020

Tamara Janecova

Tiez som ich dnes videla a cudovala som sa, co to je..
16. september 2020

martin

a aka panik sa siri?
16. september 2020

Ivo

Bývam tu a nepociťujem žiadnu paniku. Chorá doba a čoraz viac chorích ľudí. Odporúčam miestnemu úradu, nech sa zaoberá podnetmi ktoré niečo vyriešia a nie hlúposťami. A ty moja, keď máš pocit ohrozenia, volaj prosím políciu.
16. september 2020

Tomas Mahi

Prečo by o tom mal niekto byť informovaný? Pokiaľ nikoho neobmedzuju, tak nech si merajú čo len chcú. V čom sa cítite akože ohrozený???
16. september 2020

Stefan N.

Podla mojich informacii sa jedna o Reptilianov, testuju na nas dosah 5G, mozno uz 6G sieti. Na niektorych obyvateloch je uz badat zmenu spravania, niektori ludia otupjevaju. 😂
16. september 2020

Tamara Janecova

Pani si zrejme neprecitali pravidla diskusie - mali by ste sa zdrzat urazlivych komentarov a invektiv.
16. september 2020

martin

A co vas prosim urazilo, ze niekto napisal ze ludia otupievaju? :D Verim, ze mate take iste pozorovanie. A kde su tie invektivy? Pani zrejme nepochopila naco sluzi odkaz pre starostu. Co ma samosprava robit s jej pocitom neistoty a obav zo siriacej sa paniky? Ked si sadnem na ulicu na stolicku a budem pocitat cervene auta lebo ma to bavi alebo si potrebujem urobit statistiku kolko cervenych aut chodi cez obed po ulici tak co s tym akoze ma kto robit? Co s tym ma samosprava? Pokial mate pocit ze niekto kona nezakonne obratte sa na policiu.
16. september 2020

Tamara Janecova

Martin, v reakciach sa objavili vyrazy ako chori ludia, otupievaju, hluposti, tykanie - "a ty moja". Invektivy bol este moj eufemizmus pre styl tychto komentarov. Je v poriadku, ze ludia maju rozne nazory na zverejnene podnety, ale preco hned ponizovat toho, s kym sa nestotoznujeme? Je to proti pravidlam diskusie
16. september 2020

martin

No teda, no teda, tolko pejorativnych vyrazov, cloveku sa z toho az hlava pomota.
Na margo pravidiel : 2.
Čo môžem nahlásiť?
Portál Odkazprestarostu.sk slúži hlavne pre hlásenie problémov týkajúcich sa hmotných vecí, ktoré môžu byť upratané, opravené, vymenené, alebo odstránené. Podnet sa musí viazať ku konkrétnej lokalite, preto pri nahlasovaní vyžadujeme fotografiu (alebo video záznam). Nenahlasujte urgentné problémy alebo problémy, ktorých riešenie je len v kompetencii polície (napr. jednorazové porušenie predpisov pri parkovaní).

Prispevok o neistote a sireni paniky sem objektivne nepatri. Zbytocne to zatazuje system.

A ruku na srdce ak ma niekto paniku a strach z niekoho na stolicke co robi prieskum a este si tych ludi aj foti - tak to su uz znamky patologickeho spravania sa.
16. september 2020

Tamara Janecova

Martin, myslim, ze diagnostikovanie psychickeho stavu nahlasovatelov podnetov sem nepatri. O opodstatneni podnetu rozhoduje zrejme administrator - mna minule tiez upozornil mailom na podnet tykajuci sa problemu s parkovanim mailom v zmysle, ze sa mam obratit na policiu. A moj podnet prosto nezverejnil. Zrejme ste nepochopili, ze ja neprotestujem voci tomu, ci tento podnet je / nie je opodstateny, ale voci sposobu, akym nan ludia v komentaroch zareagovali. Chceme mat skulturneny priestor, v ktorom zijeme, ale chyba nam elementarna kultura prejavu. To o niecom svedci a to ma trapi.
18. september 2020

Michal K.

mozno zbieraju udaje z Vasich meracov tepla, vody a podobne.
tiez nevidim dovod, preco by mali niekoho informovat a tento podnet povazujem za nezmyselny, no diskusia k nemu sa zjavne ubera nespravnym smerom a prosim admina o uzavetie podnetu.
07. január 2021

Tamara Janecova

Podnet mozno uzavriet..
07. január 2021

Admin KV

Dobrý deň, pani Janecová, pokiaľ sa samospráva k tomuto podnetu nijakým spôsobom nevyjadrí, nechám mu status neriešený.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
26. október 2021

Renata_A

Pan Molcanyi, tento podnet prosim ukoncite. Vsetky merania sa uz davno ukoncili. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.