Rožňavská-stavby a budovy-opustená budova


V riešení
meno
Erik Kollarovics 16. septembra 2020

Opustenom výskumnom ústave na roznavskej bývajú bezdomovci ktorí rozkrádajú budovu počuť je odtiaľ buchot v cez deň aj v noci

17. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a osoby z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
23. január 2021

Odpoveď samosprávy

Hliadka Mestskej polície Expozitúry Bratislava III bola vo veci inštruovaná. Hliadka MsP uvedený podnet preverila dňa 23.9.2020. V rámci preverovania bolo zistené, že sa jedná o objekt nachádzajúci sa na Rožňavskej ul. č. 25, ktorý je značne v poškodenom stave a je neobývateľný. Pred vstupom verejnosti je zabezpečený oplotením. Vzhľadom k tomu, že uvedený objekt nie je verejne prístupný, nemá mestská polícia právny dôvod vstupu do tohto objektu bez súhlasu majiteľa tohto objektu iba v rámci preverenia.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.