Gagarinova ul oproti osvetovej vyjazd z Mlynskych luh putac

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 09. júna 2014

v blizkosti zastavky mhd trolejbusu 201 a 202 pri križovatke mlynske luhy-Gagarinova oproti policii Osvetova ul. v smerer do mesta je pri novostavbe tesne pri ceste Gagarinova chodnik kde je v strede putač na obchod v blizkosti s predajom tanečnej obuvi je presne v strede chodnika z boku meter je stlpik od parkoviska nie je tam dodržany minimalny prechod chodcom ani 1 a pol metra . Určite nato neni ani nijake povolenie na osadenie reklamy na obchod je žltej farby tesne pri uvedenej zastavke trolejbusov Ondrejova. Dakujem za prešetrenie a odstránenie pokial tam nepride k urazu

09. jún 2014

Radoslav

Práve som sa bol pozrieť na ten Váš podnet a neviem ako slušne by som na to reagoval! Ten pútač je v poriadku nakoľko od neho je ďalšie miesto cca 2,5 metra. Účelovo ste to nafotili, aby to nebolo vidieť. Tie betónové stĺpy okolo Vám náhodou nevadia?! A nehovoriac o tom, že ten pútač tam je viac ako 15 rokov a osadilo ho tam zrejme mesto! Keby ste sa radšej zajímali o iné podstatnejšie veci, ako pútač!!! Na záver asi toľko: Aj sprostosť a závisť je dar boží!!!
09. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava-Ružinov, stavebný úrad šetrením zistí vlastníka tabule a vyzve ho k odstráneniu.



kancelária starostu
09. jún 2014

Lukas

Stačí ísť za "Viktóriou" a spýtať sa ich, či majú na ten pútač povolenie. V opačnom prípade - preč s tým (v normálnom štáte spojené s pokutou a preplatením nákladov na likvidáciu). Pán Radoslav - urážky a tri výkričníky nie sú argument. Dokonca ani to, že tam je ten pútač dlhé roky - predpokladám, že vznikol za iným účelom ako propagovať tanečné potreby.
10. jún 2014

Radoslav

Asi ste to nepochopili! Chcel som tym povedať, že ľudia sa odbavujú na nepodstatných hlúpostiach :-(
Ani vo sne by ma nenapadlo písať sťažnosť na pútač. Ten pútač tam je roky a myslím, že nie je nebezpečný! Oveľa nebezpečnejší sú ľudia ktorí zasielajú anonymne podnety ;-) Asi nevedia čo so sebou!
11. jún 2014

Martin Borecky

Pan Radoslav jediny anonym bez profilu ste tu vy ;)
Putac tam kludne mohol vzniknut aj pred 30 rokmi. Ak ale porusuje sucasny zakon alebo normu tak prec s nim. Inak dovolim si tipovat a tie stlpiky su tam prave na to aby tam ten priestor nezaberali auta...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.