Bulíkova - nedokonalá úprava zelene

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Pavol 28. septembra 2020

Bulíkova 15 - začarovaný (zakliaty) priestor - práce na úprave zelene sa tu nikdy neurobili na 100%.

Tak ako po mnohé roky dozadu, tak aj teraz dopadla údržba zelene v priestore Bulíkova 15 (priestor medzi cestou Bulíkova a vchodom Bulíkova 13 a Bulíkova 15). V utorok 22.09.2020 tu po veľmi dlhom čase nabehli dva kosacie stroje a na cca 50% ohlodali trávu vysokú už asi 2 m. Týchto dvoch pracovníkov na dvoch kosačkách - jedna veľká a druhá malá však robota o chvíľu omrzela a od nedorobenej roboty niekam zdrhli. Na druhý deň sa tu zastavil ešte ďalší odborník na ešte menšej kosačke a asi 60 sekúnd tu pobehoval a tiež ho robota o chvíľu omrzela a od nedorobenej roboty niekam zdrhol. Vo štvrtok (24.09) a ani v piatok 25.09) sa tu nikto nezastavil aby tento dvojdňový pracovný hnus odstránil.

25. september 2020

Pavol

POKRAČOVANIE:
Tráva zostala ohlodaná, dvojmetrové trsy trávy sa nám vyškierajú z tohto pokosu, kovové zábradlie je samá tráva, veľká medza pri ceste zostala nedotknutá, veľký trávnatý kruh uprostred si z koscov tak isto nikto nevšimol.

Kompetentní teraz iba čakajú, kedy to zapadne snehom, aby sme sa už nemuseli rozčuľovať nad týmto nedorobkom - nedá sa na to pozerať.

Dúfam že výsledok takejto prácu na úprave zelene nikto z obecného úradu neprevzal! Dúfam že za túto prácu nikto z obecného úradu firme upravujúcej zeleň nezaplatil!
30. september 2020

Pavol

Dnes tu nabehla zohraná partička koscov a ten nedorobok spred 8 dní opravili.
VYRIEŠENÉ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania