Holíčska - nízkofrekvenčný nepríjemný zvuk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Alex Alex 28. septembra 2020

Nízkofrekvenčný nepríjemný zvuk, aj dnes v sobotu 26.9. cca od10.30 do 13.20. začalo to niekedy v januári aniekedy to hučí aj v noci.

28. september 2020

M S

nebude to slovnaft?
28. september 2020

ferdiš kostka

Iste, že Slovnaft. Na Znievskej vyššie poschodie osvedčená klasika.
29. september 2020

Alex Alex

Ak je to Spovnaft,tak aké máme šance? ako to riešiť? Myslím si ze ked kazdy koho sa to týka bude pisať sťažnosti samostatne,tak sa nič nezmení. Asi by sme sa mali spojiť a dať hromadnú sťažnosť.
29. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý večer,
úroveň hluku upravuje právny predpis, ktorým je vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 549/2007 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí a zabezpečiť, aby expozícia obyvateľov a ich prostredia bola čo najnižšia a neprekročila prípustné hodnoty pre deň, večer a noc ustanovené vykonávacím predpisom podľa § 62 písm. m) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Kontrolu príslušného ustanovenia vykonáva v zmysle platných právnych predpisov príslušný orgán - Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava hlavné mesto, so sídlom na ul. Ružinovská 8, 820 09 Bratislava.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MÚ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania