Nefunkčný autobus

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Z technickych pricin nefunguje klimatizacia - koho to zaujima? Bezodkladne reklamovat,ziadat okamzitu vymenu. Ak nie je v zaruke (co by teda mal byt) okamzite opravit a dovtedy nasadit funkcnu nahradu.

12. jún 2014

nemam

ked ludia budu otvarat okna na autobuse ktory je klimatizovany takziez by som sa vyprdol na klimu a nepustal ju, je tam jasne napisane na tych malych okienkach, NEOTVARAT AUTOBUS MA KLIMU... a trosku ste to dali na zlu stranku to treba pisat do dopravneho podniku, ops s tym nic nema
13. jún 2014

Ignac

Magistrat vraj spolupracuje s Ops, ak neklame, a Magistrat financuje a vlastni dpb z nasich dani. Takze ma. Magistrat s Ftacnikom na cele a nikto iny je zodpovedny za nefunkcnu mhd.
04. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

autobus je funkčný, inak by nebol vypravený z depa. Fakt, že z krátkodobo nefunguje klimatizácia, nie je dôvodom, aby vozidlo nejazdilo.

Denne sa do oblasti nášho mesta vypravuje takmer 600 vozidiel MHD. Pri tom objeme sa z času na čas stane porucha vozidla. Namá však toľko kapacít, aby drobné nedostatky na nových autobusoch nahrádzala náhradnými vozidlami, ktoré sú len staršie a menej komfortné. Naviac, klimatizácia nie je samozrejmou a automatickou výbavou všetkých nových vozidiel, u niektorých je klimatizovaná len časť pre vodiča, ktorý v tom autobuse sedí niekoľko hodín, na rozdiel od pár minút cestujúcich.


Žiaľ, množstvo našich autobusov je dávno po životnosti, preto dochádza k výpadku spojov. Situáciu vyrieši 100 nových autobusov, ktoré DPB v najbližšom období plánuje kúpiť – už je vyhlásené aj verejné obstarávanie.

Ospravedlňujeme sa za vuniknuté výpadky, vedenie DPB však spravilo všetko preto, aby čo najskor poruchové vozidlá dalo do poriadku, dokonca dielenskí pracovníci pracovali aj nadčasy, aj po nociach, no niektorým výpadkom, sa žiaľ, nedá vždy zabrániť.


Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania