Chýbajúci prechod pre chodcov - Klenova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 11. júna 2014

Na krizovatke Klenova a Rozvodna (jej dolna cast) chyba prechod pre chodcov ku kostolu. Kedze vedla kostola je aj schodisko ku Tescu, prechadza cez cestu vela ludi (deti, seniorov z domu seniorov archa, atd). Chyba tam prechod. Zaroven pre auta vychadzajuce z Rozvodnej ulice na Klenovu, nevidia kvoli parkujucim autam v zakrute ziadne prichadzajuce vozidla. Jedna sa o nebezpecne miesto. Prechod by "zabranil" aj autam parkovat v zakrute a krizovatka by sa stala bezpecna pre chodcov aj vodicov.

20. júl 2014

michal

to je zbytocne lebo tam uz stoja auta pomaly tak ze sa neda hovorit o chodniku ale parkovacich boxoch... prava cast chodniku sa bezproblemov vyuziva akosi automaticky na parkovanie aut a lava strana sa pomaly a nenapadne taktiez zacina plnit... chodci, najma maminy s kocikmi tu ozaj nemaju kade chodit a to este nehovorim o besnej jazde pizza pirka a toho druheho cerveneho pizza mana ktory si uz bez tak neprehladnej a totalne nebezpecnej cesty urobili pretekarsku drahu...
04. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet bol odoslaný na príslušné oddelenie na preverenie. Vybudovanie prechodu pre chodcov si vyžaduje isté investície, nie je to len namaľovanie zebry na cestu.
Vzhľadom na výrazné šetriace opatrenia v rozpočte hlavného mesta z dôvodu vysokej zadĺženosti z minulých období boli nutné aj isté opatrenia na
úseku údržby zelene, údržby komunikácií a upratovaní. Vzhľadom na uvedené Vám nevieme sľúbiť, či táto požiadavka bude zrealizovaná v krátkom čase.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
02. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopĺňame stanovisko, po preverení lokalizácie bolo zistené, že Klenová ulica je vo svojej dolnej časti pod Vlárskou zverená do správy MČ Bratislava – Nové Mesto, preto je v kompetencii MČ navrhovať a meniť tu dopravné značenie. Z tohto dôvodu je potrebné sa s požiadavkou na doplnenie dopravného značenia - prechodu pre chodcov na Klenovej v križovatke s Rozvodnou obrátiť na MČ.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
01. december 2014

Mary J

Takto vyzerá celá horná časť Kramárov...autá stoja na každej ulici, ceste či trávniku, o prechod pre chodcov sa niekto nezaujíma. Aj ked tieto problémy boli viac krát avizované. Asi treba opäť ďalšiu petíciu inak sa Kusý ani nezobudí. Kramáre by sa mali zobrať ako komplex dorobiť križovatku pred Olive aj s prechodmi, dorobiť prechody z Klenovej na Vlársku, nehovoriac o chodníkoch, chodíme bud po ceste alebo po trávniku, deti aj samé cez les...a to sa tu ešte stavia ako divé..pribudnú tri bytovky na Vlárskej tak sa tešme
16. január 2019

Michal

takze samosprava caka az sa stane nestastie? preslo 5 rokov od podnetu a odpoved bola ze nie su peniaze? to si snad robite srandu... pyta sa nas obcanov ci mame peniaze na dane a poplatky?
09. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujem sa, že na podnet z MČ BANM nikto v minulosti nereagoval. Podnet postupujem na oddelenie dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
02. október 2022

Martin Uváček

Priechod tam zatiaľ zriadený nebol.
02. október 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za aktualizáciu podnetu. Podnet postupujem na riešenie oddeleniu dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania