Družobná-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Zuzana 04. októbra 2020

Dobrý deň. Chcem sa opýtať na riešenie osvetlenia. Mnohí z nás cestujú mhd a po ceste zo zastávky Miu Pod.Biskupice smer Vinohradnícka po 19tej hodine stretne tmu. Na Staromlynskej svieti max 5 lámp a na vinohradníckej smerom k železničné mu priecestí dokonca nieje ani jeden stĺp verejného osvetlenia. Rada by som vedela ci si budeme naladej svietiť telefónmi aby sme. Si videli ako tak pod nohy, alebo sa chystá v blízkej dobe doriešenie tohoto problému. Ďakujem

05. október 2020

Odpoveď samosprávy

Odstránenie porúch na verejnom osvetlení ako aj vybudovanie nového verejného osvetlenia (Vinohradnícka ul.) má v kompetencii Magistrát hl.m. SR Bratislavy, z uvedeného dôvodu Váš podnet preposielame na Magistrát hl.m. SR Bratislavy.

odd. ŽP,OaCH
05. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
07. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali referát osvetlenie. ktorý sa k nemu vyjadrí.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie stavebných činností

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnetu sa venoval Referát osvetlenia z Oddelenia stavebných činností. Uviedol, že vybudovanie osvetlenia na Vinohradníckej je v investičnom pláne. Aktuálne sa preveruje možnosti výstavby s ohľadom na existenciu inžinierskych sietí a ich ochranné pásma.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania