Neustále hučiace chladenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Juraj 13. júna 2014

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na dlhé roky trvajúce nepríjemne hlučné, hučiace, či pískajúce (pravdepodobne) chladenie, ktoré sa ozýva z niektorých budov za komplexom Prvej stavebnej sporiteľne a medzi Alzou pri križovatke Bajkalská/Prievozská. Cez zimu je to ticho. Vzniká počas teplejšieho obdobia. Niekedy si to hučanie dá prestávku na pol hodinku ale usilovne ruší deň čo deň. Na blízkom okolí cez noc sa nedá kvôli tomu ani spať pri otvorených oknách. Cez deň skoro ani nepočuť, kvôli premávke na okolí. Nová Telekom budova s tým nemá nič. Bolo to už aj predtým.
Ďakujem za odpoveď.

13. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Meranie hluku vykonáva Regionálny úrad verejného zdravotníctva, na ktorý je potrebné zaslať žiadosť o vykonanie merania. Meranie môže byť vykoné aj vo Vašom byte, aby bola určená reálna výška hladiny hluku.

kancelária starostu
13. jún 2014

ivan

Na kieho boha chcú a čo merať?Prídem ,popočúvam, ak je pravda čo je napísané , tak idem ušami za zvukom , zistím kde je zdroj hluku a odstránim!
Toť vsjo ,pán "kancelária starostu". Nedá mi , ospravedlňujem sa , ale nakopať do gulí.
13. jún 2014

Marian

Ono totiz urcita hladina zvuku je povolena. Preto ju pravdepodobne chcu merat, ci nieje prekrocena
14. jún 2014

ivan

Skúsim ti 12 hodín kvíliť na husliach 10 decibelov pod povoleným limitom a potom sa ťa spýtam ako tento blbý kec vnímaš.
14. jún 2014

ivan

Aby som nezabudol , myslím že v Seredi je takáto uvedomelá občianka . Ráno o 6.00 púšťa z reproduktorov muziku, árie a podobné dobroty, končí o 22.00 , nikdy neprekročí tvoju "povolenú hladinu zvuku". Robí to trinásť rokov . Skoč sa tam spýtať susedov ako to vnímajú. Myslím, teda nie myslím, ale sa vyjadrili , bolo to už parkrát v TV, že keby mali ako, a mohli , tak by ju rýchlo zabili.
14. jún 2014

Marian

Chapem ta. Ja som len reagoval preco to chcu merat, nic viac.
14. jún 2014

ivan

Oukej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania