Komárnická-zviera-deratizácia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Alena 11. októbra 2020

Dobrý deň, do bytu nám začali posledné týždne loziť bzdochy a je problém sa ich zbaviť. Ako na ne? Prípadne sa vykonáva nejaký globálny postrek proti nim? Je to dosť nepríjemné a ťažko to vyhnať. Vďaka.

12. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tento rok evidujeme premnoženie tohto hmyzu, avšak s ohľadom na obyvateľov plošné chemické postreky nerealizujeme. Odporúčame osadenie kvalitných sieťok a minimalizovať otváranie priestorov bez nich. Spolu s ochladením by mali bzdochy ustúpiť.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
12. november 2020

Boris82108

Pani Alena, v Ruzinove Vam neostava nic ine ako sa naucit so bzdochami zit, vyberat ich z potravin, postelnej bielizne, z hraciek, z vlasov pokial ich mate dlhe, proste zo vsadial. Super sietky Vam nepomozu, bud vetrate a mate chrobaky vsade alebo nevetrate a ste bez nich. Velmi jednoducha volba, vsak mily Ruzinov? Mimochodom pokial ste alergik, tak v tejto ekologickej mestskej casti si mozete k radosti zo bzdochy, vychutnat aj nekonecne kychanie, lebo burina sa kosi az ked je vysoka vyse pasa. Aby ste si pri tom vecnom kychani a kazdodennom upratovani desiatok bzdoch nahodou nemysleli, ze sa Vam to len sniva, dostipu Vas kvanta komarov. Jednoducho, super miesto pre zivot je tento Ruzinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania