M. Schneidera Trnavského-priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Monika 12. októbra 2020

Chcem sa opýtať, kedy sa zrekonštruuje prechod pre chodcov na zastávke Záluhy. Pri rekonštrukcii električkovej trate ho stavebné mechanizmy zničili. Kedže neďaleký podchod nie je bezbariérový, musia ľudia s kočíkmi a starší ľudia používať tento prechod cez cestu a hrozí tam úraz. Mesto by malo dať prechod čo najskôr do normálneho stavu!

12. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie mestskej mobility

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
15. október 2020

Monika

Ešte chcem podotknúť, že novovybudovaný podchod pre chodcov zateká. Tieto dva dni dažďa to bolo jasne vidieť. Schody z oboch strán mokré, v strede podchodu na jednom mieste kaluž a na ďalšom mieste kaluž a zhora zatekanie po celej šírke. Mesto a zodpovedný úrad by nemalo povoliť skolaudovať modernizovanú trať pokiaľ sa toto nedá do poriadku. Lenže sa obávam, že kolaudácia prebehne a všetci kompetentní sa budú správať podľa hesla "ja nič ja muzikant".
Nechápem, ako mohla byť vysúťažená tá firma na rekonštrukciu trate??? Mali vôbec nejaké pozitívne referencie z minulosti? Veď to je odfláknutá práca a bohužiaľ, nielen na podchode.
18. október 2020

Tomáš

Kto by čakal že architekt bude to najhoršie, čo sa môže mestu stať.
30. november 2020

Monika

Konečne bol prechod opravený, chýba však vyznačenie pruhov - zebra. Mnohé autá to využívajú, nespomaľujú a nedávajú prednosť chodcom.
08. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v danom úseku prebiehala rekonštrukcia cesty a na vyznačenie vodorovného dopravného značenia bolo treba počkať. V decembri už bolo vyznačené, viď fotka. Týmto považujeme pôvodný podnet za vybavený.
Problém s podchodom už s dodávateľom riešime.

S pozdravom
Kedy? december 2020

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto Slovenskej republiky
08. január 2021

Roman Mihalik

Pozor, na fotke od magistrátu nie je prechod pre chodcov (zebra), ale miesto na prechádzanie, kde chodci nemajú prednosť pred vozidlami! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=205498857870086&id=103576748062298

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania