Bradlianska-kolízne situácie v okolí prebiehajúcej výstavby


V riešení
meno
Peter 13. októbra 2020

Medzi ulicami Bradlianska/Partizánska sa iba začína stavať a už je tam veselo. Nákladné autá sa na stavbu dostávajú cúvaním hore jednosmerkou z Palisád na Bradliansku. Cúvajú do zákazu vjazdu. Dochádza ku kolíznym situáciám na Palisádach aj Bradlianskej.

13. október 2020

Peter

pravidelne takto jazdí napr. nákladný Mercedes BL957JZ Takže ak niekto bude mať z toho cúvania oškreté auto, tak nech sa obráti na majiteľa BL957JZ
18. október 2020

Tomáš

Treba urobiť video na telefóne a spýtať sa vodiča, či to chce riešiť na mieste za 20 alebo či radšej zavoláme políciu :)
19. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Avšak je porebné upozorniť na skutočnosť, že príslušníci MsP sú oprávnení riešiť priestupky v súlade s úlohami taxatívne vymedzenými v zákone o obecnej polícii, pričom ide prevažne o priestupky na úseku statickej dopravy. Priestupky na úseku dynamickej dopravy sú v kompetencii príslušníkov PZ.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania