Ružinovská-Nedodržiavanie povolenej rýchlosti-potrebný radar

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

neuvažuje sa nahodou o umiestnení skrytého stacionárneho radaru? lebo mám taký pocit že tá značka 40tka je asi podľa niektorých šoférov informatívna poprípade zbytočná. alebo keď sú 2 značky na každej strane tak žeby sa zratuvali? že max.80???

18. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
18. október 2020

Tomáš

Toľké milióny na pokutách sa mohli vybrať s radarmi ale nikto kompetentný ich nechce, hanba.
19. október 2020

Fireman

Keď už pokuty, tak sa stačí postaviť k železničnému prejazdu medzi Ivánskou a Trnavskou cestou, koľko áut tam úplne bežne prechádza cez koľajnice, aj keď bliká červené výstražné znamenie. Tam už dávno mali byť závory.
20. október 2020

Haky

Možno si niektorí myslia, že je to iba orientačná, odporúčaná rýchlosť 🤷
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Polícia SR
20. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
21. október 2020

Ondrej

Ja už tade cez priechod radšej ani nechodím.
22. október 2020

Andrej

co spravil magistrat alebo samosprava pre to aby sa tam ta rychlost dodrziavala ,ci vam na tom nezalezi, ked bez jedneho slova alebo vysvetlenia date odkaz na policiu? budete na nich apelovat alebo si s nimi pohovorite, ci ako dopomozete k veci? nevidime dostatocnu iniciativu, zapal a nasadenie pri zabezpeceni dodrziavania dopravnych predpisov a nehody, zapchy a kolizie su na dennom poriadku.
24. október 2020

Police Man

Na predmetnom úseku sa meria či už stacionárnym radarom poprípade radarom vo vozidle . Vodiči ktorý predmetnim úsekom prechádzajú majú asi pocit že ta 40 km /h je minimálna rýchlosť
14. január 2021

Tomáš

Chodím tade denne,či už autom alebo pešo a policajtov som tu videl naposledy asi pred pol rokom(buď na nich nemám šťastie alebo tu naozaj boli naposledy pred pol rokom). Z balkóna vidím stále uhaňajuce auta ako na Slovakia ringu. Otázka času kedy sa stane nešťastie podobné ako na Tomášikovej😟. Týmto by som prosil, aby kompetentní na tejto stránke požiadali o pomoc políciu.
31. máj 2021

Tomáš

vidím že sa nič nemení
30. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol zaslaný Polícii SR.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
02. júl 2021

obcan

Jediny kompetentny cinitel na tejto stranke je admin podtalu. Zodpovedni na Magistrate miesto toho, aby dali oznam a poziadavku na riesenie KDI, to ignoruju - dokial nebude nehoda... Ale potom nastupi regres.
07. september 2021

Tomáš

poprosím o opätovné zaslanie podnetu na políciu z dôvodu neustáleho prekračovania rýchlosti a to aspoň v 99% prechádzajúcich áut. (1% sú asi len autobusy). buď nech tam fakt častejšie merajú alebo kamery nainštalovať a posielať pokuty do schránok.
08. september 2021

Daniel

Dobry den, na stacionarne radary so zasielanim pokut si bude treba este pockat. Tento podnet to zrejme neposunie, ved ani Policia doteraz nedala vyjadrenie k podnetu. Zaciatkom tohto roka bola zmienka v https://www.aktuality.sk/clanok/868657/slovensko-ma-pokryt-siet-radarov-za-40-milionov-eur/ ze by sa radary mohli zaviest, no uz novsia info k tomu nebola. Takze to vyzera tak, ze na ziadnom mieste v tejto krajine pozadovane zariadenie nainstalovane nie je a kontrolu rychlosti stale robia hliadky PZ.
26. október 2021

Tomáš

poprosím o znovu požiadanie polície o častejšie meranie rýchlosti. stále sa tu chodí jak na rally
19. december 2021

Tomáš

no a je to tu. úprimnú sústrasť rodine. budeme čakať na ďalšiu tragédiu?
28. jún 2022

Tomáš

bohužiaľ dočkali sme sa...úprimnú sústrasť rodine.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania