Devínska cesta-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený
meno
Julo 20. októbra 2020

Na Devínskej ceste, na kopci oproti bývalým stavebninám pri lese si niekto stavia chatrče. Už majú rozlohu bungalovu. A na pozemku je veľké smetisko.

23. október 2020

jajbolina

Neskutočné, bordel! Preposlať MČ Devín na vykonanie stavebnej obhliadky.
25. október 2020

Julo

Stavebny ruch v nocnych hodinach a navyse v nedelu. Siel som okolo. 21:30 a hluk ako vo fabrike. Nieco tam rezali, alebo brusili.
26. október 2020

jajbolina

Bohužiaľ v Devíne je bordel, aj keď je vraj schválené VZN že v nedeľu a cez sviatky nemožno robiť hlučné a stavebné práce, nik to nedodržuje (bežne sa v nedeľu alebo cez sviatky kosí, či dokonca rúbe drevo na dvore). MČ Devín by malo zverejniť plagátiky o tomto VZN na kontaktných nástenkách, lebo ľudia to majú zjavne na háku. A o zlyhávaní stav. úradu ani nehovorím.
05. november 2020

Julo

Povest stavebneho uradu v Devine je vseobecne znama, hlavne po tom ako bol o ciernych stavbach v Devine clanok, v ktorom sa vyhovorili na stavebny zakon. To ako pristupuju k podnetom, je ich vizitka.

Chatrce maju pevnu konstrukciu a betonovu dosku ako zaklad, teda mozeme sa bavit o ciernej stavbe na pozemku vedla lesa. Smetisko sa nezmenilo, vyzera to otrasne. Ako som spomenul je to vizitka MC. A je na MC Devin aby svoju vizitku a vzhlad zmenila.

Snad sa zmeni aspon krajnica na Devinskej ceste, ktora je sucastou ineho podnetu, leziaceho na stole magistratu.
14. december 2023

Julo

Po par prechadzkach so psom, mam podozrenie ze chatrce sluzia ako nelegalna ubytovna, alebo noclaharen. Zdrzuje sa v nich viacero osob. Susia si tam pradlo, schovavaju sa a tak.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.