Dopravná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Matus 18. októbra 2020

Vedla chodnika pri hlavnej ceste na rohu pri starom parku (Dopravná ul. 10) vyviera voda, pravdepodobne prasklo nejake potrubie.

18. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
19. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Vodovod nie je v sprave BVS a. s.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete využiť aj služby nášho Call centra (0850 123 122) v pracovných dňoch od 7:00 do 16:00 hodiny.



S pozdravom



Katarína Hrbáňová

referent oddelenia call centra



Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.

Prešovská 48, 826 46 Bratislava

tel.:0850 123 122

fax: +421 2 48 253 510

e-mail: [email protected]

http://www.bvsas.sk



Informácie o spracúvaní osobných údajov podľa článku 13 Nariadenia EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR), môžete získať na kontaktných centrách BVS, a.s. alebo na internetovej stránke BVS www.bvsas.sk v sekcii O nás – Ochrana osobných údajov.



Táto správa a všetky pripojené súbory sú dôverné a určené výlučne adresátovi. V prípade, že nie ste oprávneným adresátom, je zakázané akékoľvek uverejňovanie, sprostredkovanie alebo iné použitie týchto informácií. Ak ste tento mail dostali neoprávnene, prosím oznámte to odosielateľovi a zmažte správu a priložené súbory. Odosielateľ nezodpovedá za akékoľvek chyby alebo problémy spôsobené týmto prenosom.



This message and any attached files are confidential and intended solely for the addressee(s). Any publication, transmission or other use of the information by a person or entity other than the intended addressee is prohibited. If you receive this in error please contact the sender and delete the message as well as all attached documents. The sender does not accept liability for any errors or omissions as a result of the transmission.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania