Fedákova-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Denisa 26. októbra 2020

Kazdy den nam tu sedia na lavickach ktore mame pod oknami opilci v letnych mesiacoch aj v noci i v case zakazu pocas pandemie flase od alkoholu spaky z cigariet rozne obaly z jedla sa okolo nich len kopia potrebu vykonavaju okolo stromov alebo pod nasimi oknami a tie debaty by ste nechceli pocut...sanitky sen chodia v pravidelnych intervaloch...a to mame vycerpane kolabujuce zdravotnictvo....mozno by to chcelo pouvazovat o znovuotvoreni zachytiek pre tento typ ludi alebo neumiestnovat lavicky pod okna ludom co chcu mat vo svojom byte pokoj...alebo mozno iny pristup zo strany policie....?!

26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Podnet sa zaoberá otázkami zriaďovania záchytiek, činnosťou mestskej polície, nastavením legislatívy vzhľadom na bezdomovcov. Tieto oblasti nie je možné riešiť na úrovni mestskej časti. preposielame na magistrát, niektoré oblasti môže vedieť zodpovedať.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
26. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Sekcia sociálnych vecí

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
02. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Sekcia sociálnych vecí prevzala riešenie podnetu a uviedla: ďakujeme za Váš podnet, Vami zmienenú situáciu na mieste prešetrí Mestský terénny tím. Následne Vám bude zaslaná odpoveď. Mestský terénny tím pomáha Mestskej polícii pri práci a venuje sa problémovým lokalitám.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnetu sa venovala Sekcia sociálnych vecí. Uviedla nasledovné stanovisko: Dovoľte nám informovať Vás, že pracovníci Mestského terénneho tímu na Váš podnet vykonali obhliadku Fedákovej ulice dňa 3.11. a 5.11.2020. Počas ich návštev Fedáková ulica ani jej okolie nevykazovalo známky znečistenia. Popri lavičkách sa nachádzal dostatok smetných košov, trávnaté plochy boli čisté a upravené.
Vzhľadom na to, že v blízkom okolí sa nachádza nákupné centrum, pošta a zdravotnícke zariadenie, je táto lokalita atraktívna a vyhľadávaná občanmi bez ohľadu na sociálnu vrstvu.
Pokiaľ ide o porušovanie nočného pokoja, používania alkoholu na verejnosti, prípadne znečisťovania, je potrebná intervencia policajnej hliadky, ktorá je oprávnená konať v prípade porušovaní všeobecných záväzných nariadení.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. február 2021

Ján Protič

Dobry den, na tomto a dalsich miestach v okolo OD Saratov sa popija kazdodenne a kazdodenne su aj rozhadzane flase a dalsie plastove obaly. Odporucam zvysit frekvenciu kontrol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania