Námestie slobody-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

uplne nepoužiteľný chodnik. Po rozkopavke nedany do prevádzky schopného stavu.

28. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
28. október 2020

Floralys

to je hnus
29. október 2020

Jerome

Od leta je s rozkopávkami v Bratislave veľký problém, sú zdĺhavé, nedokončené...záverečné práce a úpravy do pôvodného stavu nekonečné dlhé alebo idú do zabudnutia mesiace. Ako môže mesto a mestské štvrte preplácať faktúry, resp.prebrať"dielo" ??
29. október 2020

Roman Mihalik

Jerome, ešte ste zabudli, že odpoveď naprieč mestom aj jeho časťami býva obvykle "Upozornili sme stavebníka...." a rozkopávka pokračuje bez zmeny ďalej, chodci obchádzajú prekážky cez blato, alebo cestu. Po ukončení rozkopávky prebehne asfaltovanie, ktoré vo veľa prípadoch vyzerá ako z balkánu.
02. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet sa nám po opätovnom upozornení stavebníka podarilo vyriešiť. Ďakujeme za nahlásenie podnetu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. november 2020

Jerome

super záplata a aká estetická, wow!
27. november 2020

Roman Mihalik

A nemá byť vykonaná oprava v celej šírke daného úseku a presahom meter na oboch stranách dĺžky ako býva zvykom? Môžete sem uverejniť rozkopávkové povolenie prosím? Vyzerá to ako za Uralom...
27. november 2020

Juraj

Ono ale nešlo len o zaplátenie rozkopávky. Z fotiek je zrejme ze problém tam robí aj vyduty asfalt z dôvodu koreňov toho stromu. je to vidieť na oboch fotkách. veru takto ram kočíkom alebobstarsi človek s barlami prejde rovnako obtiažne. Skúste vyriešiť aj tie hrboli za tou zaplatou. Vďaka.
18. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.
21. september 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
odporúčam na čítanie. Myslím, že ide o pomerne veľmi objektívny pohľad.

https://www.yimba.sk/clanky/bratislava-je-chudobne-mesto-tak-skoro-sa-to-nezmeni

"Rozbité chodníky, neorezané stromy, nefungujúce verejné osvetlenie, nevysypané koše. Aj to je realita Bratislavy – no nielen jej periférie, ale aj úplného centra, v dotyku s vládnymi budovami...
Úroveň verejného priestoru nie je najdôležitejším problémom Bratislavy. Je však veľmi výrečnou ukážkou toho, kam sa mesto po desaťročiach nezáujmu o zodpovedné riešenie problémov (a ich financovanie) dostalo. Mnoho z toho je zodpovednosťou jednotlivých vedení Hlavného mesta, azda žiaden primátor však nedisponoval adekvátnym rozpočtom. Každý väčší projekt viedol k drastickému ohrozeniu financií na ďalšie obdobie.
Aj preto je dnes Bratislava v Európskej únii možno unikátom v tom, ako hanebne vyzerá prostredie priamo v centre mesta – v susedstve vládnych budov a inštitúcií, ktoré majú ukazovať úroveň štátu. Pokiaľ to platí, o Slovensku to vypovedá veľmi úboho."

S pozdravom.
04. apríl 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Keď to berieme striktne podľa zadania podnetu, tak tie diery v chodníku opravili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania