Kubačova-parkovanie-problémové


Vyriešený

AUTA BLOKUJU FREKVENTOVANY CHODNIK PRIAMO PRED MU.

03. november 2020

Odpoveď samosprávy

Na danom mieste sa za zvyčajných okolností nachádza kvetináč, ktorý je posledné týždne odsunutý vzhľadom na prebiehajúce stavebné práce v budove Miestneho úradu. Po ich skončení bude umiestnený na pôvodné miesto.

Vzhľadom na to, že sa jedná o dopravný priestupov (parkovanie mimo vyznačených parkovacích miest spojené s neponechaním zákonom požadovanej šírky chodníka) presúvame tento podnet na Mestskú políciu s prosbou o kontrolu tohto miesta.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
03. november 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. november 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP boli o tomto probléme vyrozumené a inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie tohto problému v tejto lokalite.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania majú podozrenie z páchania akéhokoľvek priestupku, ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
26. január 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Kvetináče sú opäť na mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania