Listová-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Veronika Mellenová 07. novembra 2020

Dobey den. Chcem nahlasit chybajuce osvetlenie na ulici Listová 4 je tam bytovka, Pošta aj zberne miesto na smeti. Nemáme tu osvetlenie, z ulice Konopna konči osvetlenie velmi skoro a nemame tu vôbec svetlo ked ideme do bytovky... Alebo rano do prace ci do školy-škôlky teraz je aj skoro tma. Prikladam aj fotografie ako to vyzera večer. Neni vidno ani zberne miesto na smeti a ani parkovisko pred bytovkou. A do bytovky vedu schody a v tej tme neni vidno ozaj nič človek sa môže potknut je to nebezpečne svietime si poväčine mobilom aby sme videli pod nohy. Byva tu viac rodin s malymi detmi aj stary ludia a ozaj to osvetlenie velmi chyba. Poprosime o prešetrenie a nejaku napravu pridanie osvetlenia atd... Vopred dakujeme.

09. november 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prevádzkovateľ verejného osvetlenia je spoločnosť Siemens Mobility s.r.o., ktorá vykonáva služby na základe platnej zmluvy s hlavným mestom Bratislava. V prípade poruchy verejného osvetlenia môžu občania problém nahlásiť priamo spoločnosti Siemens prostredníctvom formulára https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp, alebo telefonicky na 24-hodinový dispečing 02/ 63 81 01 51. Do formulára môžete vpísať číslo stožiara, ktoré sa nachádza na stĺpe verejného osvetlenia, aby pracovnici vedeli ľahšie identifikovať miesto poruchy.

V tomto prípade sme oslovili Referát verejného osvetlenia, ktorý problém nahlási spoločnosti Siemens. V prípade pretrvávania poruchy, neváhajte kontaktovať spoločnosť Siemens, alebo Magistrát hlavného mesta Bratislava.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. január 2021

Veronika Mellenová

Zatial sa stale nič nevyriešilo a ani nepohlo dalej.. Nemam nijake info od Siemens ze by sa tym zaoberali a to uz prešlo dost času odvtedy.
30. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Veronika,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
18. december 2021

Veronika Mellenová

Dobry večer. Zatial sa stale nič nevyriešilo nahlasovala som to pred vyše rokom! Poprosím o info. A podnet bol nahlasený aj spoločnosti Siemens a od nich neprišlo nijake info tiež.
20. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol opätovne odoslaný.

S pozdravom,
Admin.
03. október 2023

Veronika

Dobry den. Stale je na Ulici Listova tma. Nič sa nevyriešilo doteraz.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania