Martinengova-parkovanie-chýbajúce miesta


Neriešený
meno
Andrea Urbanova 24. novembra 2020

Dobry den,chcela by som sa informovat na situaciu v suvislosti s parkovanim na Martingengovej c.22,24,26? Obyvatelia bytovych domov doposial vyuzivali na parkovanie miesta pozdlz cesty a chodnikov obojstranne.Situacia sa pred 3 tyzdnami dost zasadne zmenila,zacala sa odtahova akcia - auta pred Martinengovou 24 sa zacali odtahovat, a pritom parkovanie a pravej strane chodnika nebrani na prechadzanie po chodniku. chapala by som tuto situaciu,keby to bolo v historickom centre mesta,kde su chodniky intenzivne vyuzivane pre chodcov,ale tu nie.takyto stav s parkovanim je bezny aj pre ine casti BA. Prosim,vedeli by ste nam obyvatelom Martinengovej c.24 poskytnut pomoc a dovod tejto zmeny v parkovani? Sme rodicia malych deti a siet MHd nemozeme vyuzivat,lebo je tu nedostatocna.dakujem.Andrea Urban

29. november 2020

Juraj Bulla

Chodník je pre ľudí a nie pre autá. Keď si človek dokáže kúpiť auto pre súkromné účely, tak isto si dokáže kúpiť parkovacie miesto pre jeho súkromný majetok.
29. november 2020

Andrea Urbanova

Dobry den p.Bulla,dakujem za Vasu reakciu,bola by som rada,keby som vedela,s kym komunikujem.ja som sa predstavila ako obyvatelka Martinengovej.Moja otazku som adresovala na starostu,takze neviem kto ste a ci je toto oficialna reakcia od adresata,komu moja poziadavka bola adresovana? Dakujem Vam za Vasu spatnu vazbu.
01. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pani Urbanová,
mestská časť nevydala pokyn ani žiadosť na riešenie nesprávneho parkovania, ani sami sme autá neodťahovali. Podnet preposielame mestskej polícii (polícii hlavného mesta).

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
01. december 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
01. december 2020

Andrea Urbanova

Dakujem za informaciu a budem ocakavat reakciu od Mestskej policie.dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania