Popísaný prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Rudolf 29. júna 2014

Na Ivana Bukovcana 20 sa nachádza veľký retarder, ktorý slúži aj ako prechod pre chodcov. Nedávno tam nanovo nastriekali bielu zebru a na druhý deň ju niekto poprestriekaval červenou farbou. Neustále na jej koncoch parkujú auta, cize to neslúži ako prechod. Dokonca zebra nie je dokončená na jednej strane, pretože tam zjavne parkovalo auto. Nikdy tam nikto nedostal papuču, zato pri škole s takým istým retarderom, prechodom sa rozdávaju už len keď majú pocit, že stoja blízko. Pritom o panelák ďalej sa porušuje tiež zákon.

30. jún 2014

technet

ešte by ste mohli dodať že na prechodoch a chodíkoch ku prechodom parkujú denne stovky áut nielen v DNV - a policia tvrdi, ze od noveho zakona sa uz smie parkovat na chodnikoch - takze aj na chodnikoch vo vzdialenosti menej nez 5m od prechodu pre chodcov... má to logiku???? majú policajti a poslanci deti? neboja sa, ze pridu o zivot na takomto neprehladnom prechode?
02. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.
Predmetné znehodnotenie vodorovného dopravného značenia V6a – Priechod pre chodcov Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves eviduje. Denova, miestny podnik obdržala 26.06.2014 poverenie na odstránenie poškodeného DZ vandalmi.
Opakovane upozorníme Mestskú políciu na zvýšené kontroly v danej lokalite.


MÚ MČ BA-DNV OVDŽP
07. júl 2014

Rudolf

Mam taky pocit, ze to naschval nedokoncili, lebo jeden koniec retarderu je medzi parkovacimi miestami pred domom a ak to nedokreslia ludia tam budu stale parkovat, lebo im to poste nedochadza, ze prechod ma byt od bodu A do bodu B a ked tam parkuje auto, tak mu mozem akurat po streche prejst. A to by si mala uvedomi aj DNV. Kazdy len chce, aby sa chodilo po prechodoch, ale ako je ulica dlha, tak tam je jeden prechod.
11. júl 2014

Pamätník

Idú voľby, chce to kandidovať.... na všetky posty....
08. august 2014

Rudolf

stale nic
08. august 2014

Rudolf

stale nic
31. október 2018

Obyvatelka DNV

prechod uz by potreboval znova premalovat...
02. september 2019

Obyvatelka DNV

prechod bol asi nedavno premalovany takze vyriesene
03. september 2019

Silvia Vilhanová

Ďakujem za informáciu, status bol zmenený.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania