Oprava "parkoviska"


V riešení
meno
Peter 30. júna 2014

Ďakujeme, mestskej časit za opravenie parkoviska. Tvári sa to síce ako chodník, ale nám je to jedno. Parkujeme si tu ako chceme. Je možné že dopravná značka vraví, že môžeme stáť iba na ceste, ale kto by riešil nejaké dopravné značky, pokutu nám tu za to nikto nikdy nedá. Však keď tu nabudúce zničíme chodníkoparkovisko, opäť to niekto zacvaká. A tak to pôjde stále? mozme ten chodník ničiť stále bude to mesto stále opravovať?

03. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
áno, kým budú obyvatelia sami k sebe a k svojmu okoliu takí nezodpovední ako Vy (keďže píšete v prvej osobe, zrejme sa tak správate aj Vy), tak naše spoločné financie (z daní nás všetkých) budeme musieť neustále vynakladať na opravy, rekonštrukcie, nápravy... Podobne je to s lavičkami, smetnými košmi, verejnou zeleňou... Čo tak začať každý sám od seba?
Dopravná značka IP12 Parkovisko, ktorá tu je umiestnená, dáva vodičovi jasnú informáciu o tom, akým spôsobom má parkovať. Od vodičov sa chce len jej repšektovanie. Oni však radešj porušujú platné dopravné značenie a tým sa dopúšťajú priestupku. Výkon dohľadu nad dodržiavaním ustanovení zákona 8/2009 o cestnej premávke je výhradne v kompetencii poriadkových zložiek.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
03. júl 2014

Peter zBratislavy

myslel som si ze to pochopite ked to napisem ironicky, ale zjavne nie... tak to potom vyzera s nasimi daňami, donekonecna nieco opravovat a dovolite aby to nietko ničil. Nikomu pokutu nedate, preco tam policajti nedaju papucu autu, ze zle parkuju podla znacky, no nedaju kaslete na to a poriadkove zlozky nedavaju pokuty. Tak to vy umoznujete aby nicili tie auta verejný majetok. BUDIIIICEK!!!
03. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Peter, rozčuľujete sa síce oprávnene, ale na nesprávnom mieste. V prvom rade svoje rozhorčenie smerujte voči svojim spoluobyvateľom, ktorým je všetko ľahostajné a robia si čo chcú. V druhom rade sú to práve poriadkové zložky, ktoré zlyhávajú - čo ešte v tom môže urobiť samospráva? My nie sme policajti... Takže ten Váš BUDIČEK by ste mali smerovať inde... Ak by sa všetci správali zodpovedne, tento problém by sme vôbec nemuseli riešiť a tento dialóg by sme vôbec nemuseli viesť...
P.S. Toto nie je irónia, toto je skôr tragédia...

Mestská časť Bratislava-Petržalka
03. júl 2014

Peter

tento problém som si všimol včera aj ja, možno by bolo dobre na to upozornit riaditeľa OR PZ Ba V aj mestskú políciu v Petržalke, stačilo by dať zopár papuč a po týždni by sa naučili hneď parkovať, nikomu sa nechce cvakat pokutu 20 € za deň, pekný večer prajem
04. júl 2014

Peter zBratislavy

Poprosim preposlať podnet Mestskej polícii nech si robia svoju robotu za ktorú sú platení.
24. február 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený To vyrieši až zákaz parkovania na chodníkoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania