Čapkova-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Hana Ondrejičková 11. decembra 2020

Chodník na Čapkovej ulici už niekoľko rokov nebol pozametaný. Okrem napadaného lístia z lipovej aleje sa na chodníku hromadia úlomky z tehlového múru (ZŠ Hlboká), vylomené a rozhádzané kusy obrubníkov chodníka a stromov. Všetko toto spolu tvorí vrstvu, po ktorej sa už nedá poriadne chodiť a chodci radšej kráčajú po ceste. Žiadam, aby sa chodník už konečne niekedy vyčistil. Rada by som mala pocit, že dane k nehnuteľnosti, ktoré poctivo platíme a vôbec nie sú malé, sú riadne využité.

11. december 2020

Haky

Možno si "mesto" myslí, že si to budeme upratovať sami 🤔 Predpokladám, že za tie dane snáď máme právo od mesta očakávať nejakú ochotu a aktivitu smerom k čistote, nie?
16. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ulice v Starom Meste sú upratované podľa harmonogramu, ktorý je zverejnený na stránke Technických služieb Starého Mesta (prikladáme link https://www.tssm.sk/vykaz-cinnosti/)
TSSM sa stará o 64 kilometrov ciest, 82,4 kilometrov chodníkov a 4022,55 štvorcových metrov schodísk v Starom Meste. Veríme, že svoju prácu robia zodpovedne, ale môže sa stať, že niekde nie stopercentne.
Samozrejme nás to mrzí a TSSM sme na základe vášho podnetu upozornili a vyzvali na dôslednosť. Veríme, že s výsledkom budete spokojná.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
16. december 2020

Hana Ondrejičková

Ďakujem veľmi pekne v mene svojom aj ostatných obyvateľov okolia :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania