Suchý strom na Špitálskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 01. júla 2014

Suchý strom na Špitálskej ulici. Riešenie je nielen vypíliť, ale aj vysadiť nový a udržovať ho.

28. august 2014

Peter Oravec

Bez zmeny a vedľa neho ďalšie suché a schnúce stromy.
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol odoslaný na príslušné oddelenie správy komunikácií aj životného prostredia, ktoré preveria situáciu a rozhodnú o patričných krokoch v zmysle zákonov.
Výsadba náhradného stromu bude možné pravdepodobne až v budúcom roku, nakoľko v posledných zmenách z rozpočtu poslanci z kapitoly životného prostredia a mestskej presunuli 100-tisíc EUR na iné účely. Oddelenie preto nedokáže zabezpečiť výsadu a najmä to čo najnákladnejšie - adekvátnu pravidelnú údržbu zelene.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
04. september 2014

Peter Oravec

Pán Papajčík, ak tie stromy nedokážete udržovať pri živote, tak si na budúci rok si rovno naplánujte peniaze na vyrúbanie všetkých stromov v Bratislave.
27. október 2014

Marek Papajčík

Vážený pán Oravec, nie je v mojej kompetencii rozhodovať o financiách. Ja vám môžem len sprostredkovať informácie od príslušných zodpovedných oddelení Magistrátu hl. mesta. Preto nie je potrebné adresovať vaše výhrady mne, ale radšej priamo poslancom - teda vašim voleným zástupcom, ktorí schvaľujú peniaze v rozpočte, resp. ich aj presúvajú ako sa im hodí, ako to napr. na návrh istého kandidáta na primátora urobili v minulom polroku, keď z kapitoly starostlivosť o zeleň presunuli 100-tisíc EUR inde. :(
27. október 2014

Peter Oravec

Pán Papajčík,
za magistrát ste odpovedali Vy, tak som pokračoval v komunikácii s Vami. Ako iste viete, tento portál slúži na komunikáciu medzi občanmi a samosprávou. Vy ste pre mňa ako občana práve samospráva, takže komunikujem s Vami. Ak by som mal a musel komunikovať iba priamo s poslancami, tak potom tento portál stratil zmysel.
S pozdravom.
Milé OPS, možno by bolo dobre vysvetliť p. Papajčíkovi zmysel a fungovanie tohto portálu. Ďakujem.
S pozdravom.
23. marec 2015

Peter Oravec

Stromy tam vypílili skoro všetky na jar 2015, ale podnet vyriešený nie je, pretože znel: "...ale aj vysadiť nový a udržovať ho".
01. jún 2015

Peter Oravec

Žiadna zmena.
02. november 2015

Peter Oravec

Bez zmeny.
11. marec 2016

Ignác gwsssc

Chybajuce stromy

zo stromoradia niekto vyrubal 4 stromy. na 4 miestach pre stromy na foto chybaju stromy. vysadit stromy do miest na to urcenych,udrziavat,polievat,kontrolovat.
12. máj 2016

Peter Oravec

Stromy boli v tejto časti Špitálskej ulice vysadené. Vyriešené. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania