Nebezpečný odpad na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
M 02. júla 2014

Pri dnešnej prechádzke sme takmer stúpili na nebezpečne rozbitú fľašu od vína, ktorá je na chodníku zjavne dlhšie, nakoľko sa obsah, ktorý sa pri rozbití vylial, už vyparil. Žiadam Vás o kontrolovanie a odstraňovanie takéhoto nebezpečného odpadu (nielen takého). Po chodníku chodia všetci a nie každý si to môže všimnúť a hlavne deti, ktoré behajú a môžu sa na tom zraniť.

06. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že v našej mestskej časti žije prevažná väčšina občanov, ktorým nie je jej vzhľad ľahostajný. Dôkazom toho sú aj podnety obyvateľov, ktoré nám pomáhajú reagovať na vzniknuté situácie, na ktoré nie sme vždy schopní napriek našej snahe okamžite reagovať. Preto vítame aj Váš podnet. Bezodkladne sme vykonali kontrolu inkriminovaného miesta a zistili sme, že nebezpečný odpad bol medzi časom odstránený. V budúcnosti sa budeme snažiť ešte dôslednejšie sledovať a monitorovať udržiavanie poriadku, aby sme vedeli v čo najkratšom čase takéto situácie riešiť.

Ešte raz Vám ďakujeme za Váš podnet.

S pozdravom

Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM
07. júl 2014

Pea1

Sorry, ale ak ide danému občanovi naozaj o bezpečnosť deti, tak mal takýto nález odstrániť ihneď sám!!!! Fotenie a vypisovania mu zabrali určite viac, ako by strávil tým že črepy pozbiera a vyhodí do najbližšieho kosa!
07. júl 2014

M

Sorry,ale dufam ze ste si aj vsimli za kolko dni bola dana odpoved
zodpovednych pracovniko.Av prispevku sa nehovorilo konkretne len o detoch!!!!
07. júl 2014

Pea1

To do kolkych dni sa k tomu vyjadril magistrat je v tomto pripade uplne irelevantne ...inac, ked pozeram na datum tak Vam odpisali v nedelu. V den pracovneho volna!

Ak tu hrozi nebezpecenstvo, na ktore sa Vy len prizerate, a este sam/sama poukazete ze hrozilo nielen detom, tak to uz potom hovori o niecom inom.

Chvalim, ze ste koli tomu vobec boli ochotny nieco urobit, ale zial ste to zobrali z uplne spatneho konca.
Brala by som to iba v pripade, ze by ste tie crepy odstranili a fotku poslali len ako upozornenie pre mesto, ze by malo cistotu kontrolovat castejsie. (Aj ked to mohlo vyschnut aj za den).

Nic by Vas to nestalo, keby ste sa zohli a pozbierali to... Sama som to spravila viackrat, ked sa nieco podobne vyskytlo v okoli nasho panelaku. Preto ma to aj nahnevalo, ze clovek je ochotny radsej sa zastavit, vytiahnut mobil, odfotit, ponadavat na magistrat a s cistym svetomim odist.
07. júl 2014

M

Ako ste prisla na to, ze sme to neodstranili? Mimochodom odpoved je z miestneho uradu a nie z magistratu a nic vas neopravnuje hodnotit nas pristup k danej veci. Tato rubrika je pristupna kazdemu a uz sa tesime na vas prispevok ked zverejnite miesto ktore ste z vasej iniciativy pred vasim panelakom upratali alebo odstranili neporiadok ktory tam robia nedisciplinovani obcania
08. júl 2014

MK

Nemôžem súhlasiť s názorom Pea1. Aj ja s vedomím, že príklad zapôsobí a tak ulicu pravidelne zametám, zbieram odpadky, prázdne flaše, malé flaštičky od alkoholu/naposledy som ich bolo vyše 20/. O chvíľu sú tu znovu, vrátane špakov, lístkov od autobusu, zvyškov obalov od sladkostí... Myslím, že otázka nestojí kto komu a kedy oznámil. Ako príde k tomu ten, čo má pred domom autobusovú zastávku. To skutočne stojí za obrázok!!!
09. júl 2014

JFK

Fotka ma stala spravit, tak par sekund a myslim si, ze v prvom rade ide o to, nech to po sebe uprace ten, kto to sposobil. Ale jasne, lahsie je hovorit niekomu, kto vobec na to poukazal. Predo mnou isli okolo minimalne dalsi traja ludia, ktori to len prekrocili a neriesili vobec. Kam by sme sa dostali, keby sme upratovali po niekom? Kym to bude za tych ludi niekto iny upratovat, nikdy sa nenaucia si to sami po sebe spratat.
Ale myslim si, ze polemizovat tu o tom, kto co oznamil a ako dlho mu to trvalo..... a nehnevajte sa, ked mam dve male deti pri sebe a este by som tam mala spratavat aj s nimi to sklo, to by asi nedopadlo dobre. Mohli by sme sa zacat bavit aj o psich exkrementoch, aj tie mam po niekom upratovat?! To uz nikomu nevadi ....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania