Šamorínska-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andrea 17. decembra 2020

Na Šamorinskej ulici vedľa cintorina (parcela 6060/1) je úplne rozbitý úsek cesty v majetku Hlavného mesta Bratislavy. Obyvatelia tejto časti si musia uvedený úsek svojpomocne upravovať po zničení návštevníkmi cintorina za mesto ako vlastnika. Ziadame o prevzatie plnej zodpovednosti za úpravu a stav miestnej komunikácie prisluchajucej najmä k obsluhe a využívaniu majetku mesta, t.j. cintorina Podunajske Biskupice.

17. december 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
17. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa informácii od Marianumu pohrebníctvo túto parcelu nevyužíva pre potreby cintorína.
Nakoľko ide o účelovú komunikáciu pre potreby obyvateľov domov nezaradenú v sieti miestných komunikácii, mali by jej údržbu zabezpečovať obyvatelia, ktorý ju pre svoje potreby využívajú.

S pozdravom
Kto? Marianum

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
04. marec 2021

Andrea

Dobrý deň,
ďakujem Vám za informáciu, na základe Vášho vyjadrenia Vás žiadame o zrušenie zadného vchodu do cintorína, čim bude deklarovaná skutočnosť, nepoužívania uvedenej komunikácie pre potreby cintorína a jeho návštevníkov.

S pozdravom
09. september 2021

Robert

Nie su to najomne pozemky mesta na ktorych ludia maju domy?
02. november 2023

Andrea

Šamorínska-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Z dôvodu uzatvorenia podnetu bez riešenia, posielam aktualizáciu situácie, ktorá nastala. OLO nám každý druhý týždeň odváža smeti za komunal a zeleň, raz mesačne plasty a papier, ako správnym platiteľom daní. Svojimi autami nám na nespevnenej časti Šamorínskej ulice č.2 ničia povrch. Rovnako je to v týchto dňoch aj návštevníkmi cintorína, ktorí stoja všade kde sa dá. Keďže sa o nás mesto nestará, stačia mu iba naše platby za dane uzavrelo podnet ako neriešeny. My, obyvatelia Šamorinskej ulice 2 si svoje povinnosti plníme mesto sa tvári, že k nim nepatrime. Šamorínska 2 zasahuje až na roh ulice a my musíme znášať nepohodu a zničenú cestu. Žiadame o nápravu stavu a odstránenie dier na ceste, tak aby nedochadzalo k jej opätovnému poškodzovaniu nákladnými a osobnymi autami. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania