Štrajk smetiarov?

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Stav v pondelok rano 7. jula. Kolkokrat do tyzdna sa vysypavaju kontajnery na komunalny odpad? Preco nie su vysypane aj pred vikendom, aby v pondelok rano nebola okolo nich takato kriticka situacia?

07. júl 2014

Klára

Frekvenciu odvozu máte napísanú na nálepkách na kontajneri a ak vám kontajnery neodviezli, volajte priamo do OLO na zákaznícke oddelenie. Možno sa ku kontajnerom nevedeli dostať alebo zabudli. Odvoz odpadu si platíme ako vlastníci bytov cez zálohové platby a svojho správcu, takže ak vám nevyhovuje frekvencia odvozu smetí, nech správca objedná inú frekvenciu.
08. júl 2014

MiŠa

Klára ma pravdu o frekvencii odvozu rozhodujú vlastníci bytov ktorí majú k dispozícii uvedené smetné nádoby a ak sa smeti neodviezli treba reklamovať v OLO a častejšie si zaplatiť odvoz aby to takto nevyzeralo
08. júl 2014

Martin J.

Mozno by to chcelo pridat este jeden kontajner na papier (na plasty a sklo mate) a aktivnejsie zaagazovat obyvatelov, aby separovali.
09. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

odvoz komunálneho odpadu je realizovaný spoločnosťou Odvoz a likvidácia odpadu, a.s. Je potrebné sa obrátiť na nich (kontakty sú tu: http://www.olo.sk/kontakty-olo/). Na každom kontajneri má byť nálepka s dňom odvozu odpadu. Ak je kapacita kontajnerov nedostatočná, môže to riešiť správca bytového domu a objednať ďalšie kontajnery naviac. Magistrát hlavného mesta nemôže zasahovať do dennej prevádzky spoločnosti OLO, nakoľko je to samostatná akciová spoločnosť.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
10. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Uvedený problém s nahromadeným komunálnym odpadom mimo zberných nádob na Súmračnej ulici sme zaznamenali 7.7.2014 aj v našej evidencii reklamácií. Odvoz odpadu nebol vykonaný v riadnom termíne z dôvodu asfaltovania komunikácie, kedy táto nebola prejazdná pre našu zvozovú techniku. Náhradný odvoz bol vykonaný 7.7.2014, kedy bol všetok odpad odvezený a stanovište dočistené. Od uvedeného dátumu nemáme v našej evidencii reklamácií žiaden záznam o nevykonanom odvoze, ani neporiadku v stanovišti.

S pozdravom

Alžbeta Štepánková
obchodná manažérka
Odvoz a likvidácia odpadu a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania