Stary vrak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

stary vrak na ulici

08. júl 2014

Mato

Vrak s platkou TK a EK?
10. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom k tomu, že vozidlo má platnú STK a EK do 10/2014 nejde o vrak.

kancelária starostu
10. júl 2014

rene

Dobri pan majitel mal bisom zaujem o kupu toho forda pripade zaujmu predaja ma informujte0917676221 dakujem
12. júl 2014

Mato

Mestsky ti mozu zistit komu patri mozno daju nanho kontakt
13. september 2014

fuko

toto auto urcite vrak neni lebo to auto jazdieva poznam maitel a stoji stale na tom istom mieste preto lebo to ma pred rodinnym domom a ma tam rezervacku nakreslenu
30. november 2015

Lenka Sárková

Odstránenie vozidla na Šarišskej ulici

Dané motorové vozidlo s špz BA 898 GR už približne 3 roky stojí na parkovacom mieste na Šarišskej ulici,kde blokuje parkovanie pojazdným vozidlám.Toto vozidlo nemá platnú EK a TK.Žiadam jeho odstránenie.
01. december 2015

Lenka

Pán majiteľ tam má rezervačku?Zaujímavé,že z okna môjho domu vidím priamo na toto auto a nielen,že tam žiadnu rezervačku nemá,ale toto "auto" sa z miesta nepohlo už 3 roky.Mimo iného žiadne rezervácie na parkovacie miesta na ulici nemáme a ak áno,tak nie sú nijak označené.Na auto sa sťažovalo už viacero ľudí,majiteľa sme pred časom kontaktovali a auto sa nepohlo,ani nezmizlo.Majiteľ nech si to odprace niekam na dvor a nech neobmedzuje parkovanie pre reálne jazdiace vozidlá....
19. december 2015

Lenka

Prekážajúce vozidlo na Šarišskej ulici

Po tom ako bolo toto vozidlo už dvakrát nahlásené a nedošlo k žiadnej zmene ani žiadnej odpovedi z vašej strany,podávam túto sťažnosť znovu.Toto vozidlo bez pohnutia stojí na Šarišskej ulici už asi 3 roky pričom aj predchádzajúce roky sa s ním jazdilo zhruba raz za mesiac.Dodávka zaberá parkovacie miesta pre reálne jazdiace vozidlá.Dodávka nemá platnú EK ani TK.Opätovne apelujem a žiadam jeho odstránenie!!!!!
05. január 2016

Lenka

Dobrý večer,
kontaktujem vás opäť ohladne mnou skoršie podaného podnetu "starý vrak" . Prišlo mi vyrozumenie, v ktorom stojí, že do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujete ako neriešený. Týmto by som vás chcela požiadať o písomné vyrozumenie a ozrejmenie, z akého dôvodu k náprave zatiaľ nedošlo, keď spomínané vozidlo stojí na verejnom parkovacom mieste nezákonne . Taktiež vás týmto žiadam, aby ste ma informovali, kedy a ako bude tento podnet ďalej riešený, keďže nám auto naďalej sťažuje život a zaberá miesto určené pre parkovanie vozidiel, ktoré sú funkčné a pravidelne kvôli tomuto nepojazdnému vozidlu nemajú kde parkovať. Za pochopenie a skorú odpoveď vám vopred ďakujem.
05. január 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Lenka,
prišla Vám správa, že podnet je neriešený odoslaný portálom Odkazprestarostu.sk, keďže na základe Vášho podnetu sme ten starší podnet aktualizovali a opätovne zaslali samospráve, no tá neodpovedala do 14 dní. Podnet znova zasielame samospráve.

S pozdravom,
Zuzana Žurkinová
06. január 2016

Lenka

Ďakujem za objasnenie situácie a zároveň by som vás chcela poprosiť, aby ste ma upovedomili v prípade akýchkoľvek zmien alebo pokrokov v danej veci. Dúfam, že sa tento dlho pretrvávajúci problém konečne podarí odstrániť. Zatiaľ prajem pekný deň.
18. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
samospráva ani mestská polícia nie sú oprávnené skúmať platnosť technickej či emisnej kontroly. Vozidlá, ktoré nemajú platné tieto kontroly by mali riešiť pri dopravných kontrolách príslušníci štátnej polície, resp. autá, ktoré sú považované za vrak a majú evidenčné číslo (EČV) sú v kompetencii Okresného úradu - odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, ktorému sú takéto nálezy postúpené na priame vybavenie.



kancelária starostu
22. marec 2016

Lenka

Vrak bez špz na Šarišskej ulici

Podávam tento podnet už niekoľký krát.Toto vozidlo stojí na jednom mieste už niekoľko rokov a zamedzuje parkovaniu pojazdným vozidlám.Nemá platnú EK ani TK.
Žiadam odtiahnutie vozidla
24. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Uvedené vozidlo bolo dňa 8.2.2016 postúpené na riešenie Okresnému úradu - odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie.



kancelária starostu
24. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Uvedené vozidlo bolo dňa 8.2.2016 postúpené na riešenie Okresnému úradu - odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie.

kancelária starostu
06. apríl 2016

Servac

Oranžový vrak na Šarišskej ulici

Vrak stoji na rovnakom mieste vyse roka, momentalne je uz bez znaciek. Miestna firma/firmy si o neho oblepuju pasky, aby tak vymedzili priestor na parkovanie svojich vozidiel, cim znemoznuju ostatnym obcanom vyuzivat inak verejnu komunikaciu.
07. apríl 2016

Lenka Sárková

Firma/firmy oň pásky nelepia pre vymedzenie vlastného parkovania,ale preto,že v stredu dňa 6.4. bol privezený veľkotonážny kontajner,ktorý bol vopred objednaný a podmienkou bolo vymedzenie priestoru 12 metrov.Kontajner dnes ráno odviezli a parkovanie je znovu sprístupnené.Obyvatelia ulice boli o všetkom riadne informovaní.
13. apríl 2019

Martin Uváček

Vozidlo bolo odstránené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania