Neaktuálne vyhradené parkovanie na ul. Nad lúčkami 55

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Rád by som poukázal na zneužívanie vyhradeného parkovania (zrejme už neplatného). Na ulici Nad lúčkami 55 je umiestnena dopravná značka s vyhradeným parkovaním pre EČV BL876UR na dodatkovej tabuli. Na základe uvedeného je zrejme množstvo motoristov uvádzaných do omylu, keďže na stránke Karlovej Vsi je toto miesto dlhodobo voľné (miesto č. 1206). Majitel si dokonca privolá asistenciu Mestskej polície na neoprávnené parkovanie na základe dodatkovej tabule (posledný pripad 16. januára 2021, avsak MsP najprv osadila blokovacie zariadenie a následne ho odobrala). Žiadam o preverenie tohto stavu a uvedenie veci do poriadku.

18. január 2021

Odpoveď samosprávy

ŠPZ vozidla je v poriadku, užívateľ má platené vyhradené miesto pridelené naším úradom, predĺžená platnosť na rok 2021. Vieme, že tam bola mestská polícia, aj ako to dopadlo s papučou. V tomto prípade je asi pochybenie na našej strane - je potrebné vyznačiť obsadenosť miesta v interaktívnej mape. Urýchlene vykonáme.
Ďakujeme za upozornenie.
Kto? Beata Boháčiková, referát dopravy MČ KV
Kedy? 3.týždeň 2021

Ing. Beata Boháčiková, referát dopravy, MÚ MČ KV
26. marec 2021

Milan

Poprosim o zmenu na nevyrieseny kedze sa to opakuje.
26. marec 2021

Admin KV

Dobrý deň, problém zneužívania parkovania je riešený v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/97669 . Tento podnet je vyriešený, keďže Miestny úrad potvrdil správnosť dopravného značenia.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
27. marec 2021

Lukáš

Parkovanie je v poriadku
12. august 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujem.

Beata Boháčiková, ref.dopravy
Miestny úrad MČ Bratislava-Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania