Znievska - nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter Ivánek 03. februára 2021

Dobrý deň,
prosím p. starostu MČ Petržalka aby apeloval na spoločnosť Siemens, ktorá si z môjho pohľadu dlhodobo neplní povinnosti pri správe a údržbe verejného osvetlenia. Pravidelne nahlasujem cez web rozhranie spoločnosti Siemens nefunkčné lampy, opravy sa buď nedočkám, alebo to trvá neprimerane dlho. Jednu lampu, ktorá ani nie je označená (na foto) som nahlasoval už viackrát aj listom. Je to vo vnútrobloku na Znievskej 32-30, a večer je tu absolútna tma. Viackrát sa do nášho domu dostali zlodeji. Neviem čo ako obyvateľ ako aj zástupca vlastníkov Znievska 32 mám ešte spraviť, aby Siemens prišiel na miesto, opravil lampu a zaevidoval ju do svojho systému verejného osvetlenia. ďakujem
Peter Ivánek

03. február 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
04. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. december 2021

Ingi

Dobrý deň, zlá odozva zo strany fi Siemens je tak pol roka, pred rým to až zázračne fungovalo. Teraz sme potme po nahlásení už 2 mesiace. Život v blízkosti nepruspisobivych žijúcich v opustených budovách bývalých materských škôlok v kombinácii s tmavými zákutiami je fakt to, čo nepotrebujeme.
01. september 2022

Martin Uváček

Je Podnet ešte aktuálny alebo už lampy opravili?
13. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nakoľko Siemens nám štandardne neposkytoval spätnú väzbu, máme za to, že sa osvetlenie v minulosti opravilo, aj keď sme o tom neboli informovaní. Podnet preto navrhujeme uzavrieť. V prípade aktualizácie, je samozrejme možnosť ho znova otvoriť.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania