Biely vrak na Ul. Ľ. Fullu 2

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Marek 05. februára 2021

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pre neúnosnú situáciu spojenú s ubytovňou na Ulici Ľudovíta Fullu 2. Tento vrak auta si takto odparkoval jeden z ubytovaných "hostí". Auto je vraj už aj u Vás nahlásené, avšak výzva na odstránenie vraku bez TK, EK a EČV na ňom nepribudla. Ako je možné vidieť na jednej z fotografií, vrakom si robotníci zaisťujú parkovacie miesto, keďže pred vrak sa neodváži nikto zaparkovať auto, len páni z ubytovne. Vytláčajú nás, domácich s trvalým pobytom z ulice, majú tam dlhodobo odstavené dodávky a vrchol všetkého je, že si tu z tohto spravili súkromné autovrakovisko. Mám aj odfotené auto majiteľa tohto vraku aj s EČV, pre potrebné doplnenie Vám ho budem vedieť zaslať do emailu. Prosím, urobte s tým niečo. Ďakujem veľmi pekne za riešenie.

07. február 2021

Andrej

Tam by sa nemalo parkovať asi vôbec, aby sa dalo dostať do tej trafostanice, ako by tam prišli napr. hasiči
09. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Na vozidlo vylepime vyzvu neznamemu majitelovi na jeho odstranenie v lehote do 60 dni. Nemame vedomost o nahlaseni vozidla na nasom oddeleni.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
09. február 2021

Marek

Ďakujem za odpoveď, informáciu o tom, že vrak je nahlásený u vás som dostal od hliadky mestskej polície privolanej dňa 3.2.2021 v neskorých poobednych hodinách. Ďakujem za riešenie problému.
24. marec 2021

Lili Patka

Vozidlo bez ECV, EK a TK - vrak
29. marec 2021

Lili Patka

Dobrý deň pani Trubinyova, na vozidle nie je žiadna výzva. Už ste ju umiestňovali ?
29. marec 2021

Marek

Ja som si všimol, že výzva tam umiestnená bola. Avšak majiteľ vozidla ju strhol - je to arogantný Srb, ktorý na ulici má okrem tohto vraku tri ďalšie NEPOJAZDNÉ vozidlá, ktorými blokuje miesta pre iných obyvateľov ulice. Keď som mu slušne povedal, že toto biele auto tam nemá čo robiť, začal sa mi vyhrážať fyzickým napadnutím a že on si môže stať kde chce.
29. marec 2021

Lili Patka

dakuejm za info, plynie teda 60 dnova lehota. predpokladam, že následne MU vozidlo odstráni. Hej tých vozidiel som si všimla aj ja viacej.
21. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Torzo vozidla sa na uvedenom mieste uz nenachadza.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania