Nelegálny bufet si robí dobrý deň z hygieny a úradov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Nespokojny Bezradny 14. júla 2014

Prosím o pomoc úrady aj takouto formou.

Tento bufet je otrasnou vizitkou pre Slovensko, Bratislavu. Popri ňom vedie frekventovaná cyklistická cesta spájajúca Rakúsko a Slovensko,chodia okolo matky s deťmi v kočíkoch, ľudia, kt. idú na dopravný inšpektorát.

Nemá pripojenú vodu. Na prevádzku treba mať teplú, oni nemajú ŽIADNU. Asi aj preto, lebo to je čierna stavba a nechcú ich pripojiť. Majú mať WC vo vyhovujúcom stave. Nemajú ŽIADNE WC, hygiene vravia, že od neho momentálne nemajú kľúče, no v tej búdke 1x1,5m žiadne nie je a prebýva tam nejaký "indián". Návštevníci bufetu (rozumej ožrani) chodie vykonávať potrebu naokolo, pričom hneď vedľa je detské ihrisko. Viete si predtaviť ako to tam smrdí.

Hygiena po viacerých kontrolách NARIADILA PREVÁDZKU ZAVRIEŤ, no bufet žije ďalej (mimo prac. hodín pracovníčok hygieny, kt. vykonávajú kontroly len počas nich). Naozaj sa tu môže všetko alebo tu platia zákony a zbavíme sa jednej z posledných jaziev sídliska Kopčany? Pomoc!

21. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vlastník stánku, resp. prevádzkar nemá oznámené prevádzkové hodiny, stánok prevádzkuje v nepravidelných intervaloch. Referenti z odd. Ref.pred.práv.ochr. niekoľko krát boli na kontrole v rôznych časoch a nepodarilo sa im zastihnúť vlastníka resp. prevádzkara stánku.
Stavebný úrad opätovne vyzve vlastníka na účasť na výkone štátneho stavebného dohľadu. Podľa zistených skutočností na štátnom stavebnom dohľade bude stavebný úrad pokračovať v súlade so stavebným zákonom.


Mestská časť Bratislava-Petržalka
21. júl 2014

Alan Novotny

"nemá oznámené prevádzkové hodiny, stánok prevádzkuje v nepravidelných intervaloch" - stanok prevadzkuje ten pan v pravidelnych intervaloch, je to prakticky kazdy bozi den vo vecernych hodinach, takze ked pridete medzi 19:00-20:00, urcite ho tam zastihnete obsluhovat, aj ked sa bude vyhovarat, ze neuctuje - UCTUJE a obchadza vsetky nariadenia, pravne a hygienicke normy a zakony.
27. august 2014

trupi

staci mu to podpalit :-)
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prevádzkovateľ predmetného stánku disponuje kolaudačným rozhodnutím Mestskej časti Bratislava-Petržalka číslo zo dňa 22.5.2018, ktoré nadobudlo právoplatnosť dňa 13.6.2018.
Kolaudačným rozhodnutím je stavebníkovi povolené užívanie stavby dočasnej - Bufet – zastávka Kopčianska ul. s termínom užívania do 31.3.2021 s účelom užívania prevádzka rýchleho občerstvenia.
Na základe uvedeného kolaudačného rozhodnutia sa MČ vyjadrila k ohláseniu prevádzkovej doby v prevádzkarni – Bufet „Zastávka u Miňa“, na Kopčianskej ul. v Bratislave v dňoch pondelok – piatok
v čase od 14.00 – 22.00 a sobota až nedeľa od 13.00 do 22.00 hod.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania